Gökhan ustam ellerine kollarina gözlerine saglik muazzam bir calisma
bu ara ne bicim isler üretiliyor mass"ALLAH ustalar hic bos durmuyor
ustam basarilarin daim olsun

Çok teşekkürler.
Gökhan Usta ellerine sağlık çok güzel olmuş .
Çok teşekkürler Armağan, bilmukabele bende senin işlerini çok beğeniyorum.

Elinize sağlık. Performansını tahmin etmek zor değil. Görünce ormanda ağaçlara sarılan kalın sarmaşıklar aklıma geldi.
Ayrıca kabza ile harika bir uyum sağlamış.
Çok teşekkürler, görsellikten çok kullanış için bir denemeydi ama tahminimden iyi olunca bende üzerine biraz daha fazla emek verdim ve sonuçta bu arkadaş oldu.

Ustam eline sağlık
Kontrast müthiş siyahla beyaz gibi.
Çok teşekkürler Şeref. Kontrast konusunda haklısın, dediğim gibi bu kadar net bir fark yakalayacağımı bende tasavvur etmemiştim. Sanırım birazda asitle uğraşa uğraşa yanlışlardan doğruları bulmayı öğrendik.

Gökhan Ustam, imrendim doğrusu. yüzeyindeki buğulu doku bıçağa başka bir anlam katmış, performansının kesinlikle çok iyi olacağını düşünüyorum. Ellerin kolların dert görmesin

Çok teşekkürler hocam.
Aynen dediğiniz gibi buğulu doku

zaten hep bizim ayarımızı bozan da bu tip takıntılarımız değil mi ?

Hamonlar, damascuslar, san mailer gördükçe aklımız başımızdan gitti, sonuç bu işte. Bir bıçağın yüzüne dalıp gidilir mi, bi noktadan sonra oluyormuş...
Bende genel kullanımda performansının iyi olacağını düşünüyorum. Zaten çok extrem şartlara tabi tutmayı düşünmüyorum ( ki kıyamam zaten ). Kesme ile alakalı bir kaç test var kafamda.
Bu formda yapılmış eski bıçakların performansını merak ettiğimden bende sabırsızlanıyorum aslında...
Ellerine emeğine sağlık ustam
Çok teşekkürler ustam