ilk prinç balçak denememi yine beğenmedim/beceremediğim ve deneysel takıldığım bir profile uyguladım geçenlerde. fotoğrafını koymak bugüne kısmetmiş

ck 67, profil geçen sene Mehmet Şentürk ağabeyin satışa çıkarttıklarından. namluya oluk deneme heyecanıyla giriştiğim bir parça. taşlamasını iş yerinde masamın yanındaki sehpada yapmaya çalıştığım için

oldukça dengesiz oldu taşlaması, ağzı da kalın kalmıştı... kenarda duracağına prinç balçak deneyeyim dedim

oluk işini de ilk bu profilde uygulamıştım.
bugüne kadar epoksinin balçağın ön kısmında taşan kısımlarını temizlemiyordum, kurumaya bırakıyordum hangi akla hizmetse.

sonrasında da temizlemek tam bir işkence oluyor, tüm namlu temizliği heba oluyordu. bıçağa olan tüm hevesim oradaki lekeler yüzünden sönüyordu. şimdi taşan epoksiyi temizliyorum

gerçi yine bugün fotosunu eklemeye çalışacağım bir başka bıçakta da bu haltı işledim, epoksiyi temizlemedim ama zararın neresinden dönülürse kardır

balçakta pim şişirme yapmadım, sanıyorum o yüzden pim deliği ile arada bir boşluk kaldı. balçaktaki pimi şişiriyorsa eğer ustalar, demek ki bir bildikleri varmış

yani öylesine bir bıçak... al vur istediğin yere... kestiği kadar