merak ettim, neden instagram sayfanızı burada bir başlık açarak bildirme ihtiyacı hissettiniz?
Genel muhabbet basligi altinda yaptigim urunlerden bahsetmek yaptigim isleri farkli bir mecrada tanitma cabama katki saglamak icin
yaptığınız işleri fırından yeni çıkanlar adlı bölümde paylaşabilirsiniz. eğer insanları instagram sayfanıza usulünce davet etmek istiyorsanız imza bölümünüzü kullanabilirsiniz. sizinle ilgili daha geniş bilgi almak isteyenler oradan bağlanabilirler. kaldı ki paylaşımı yaptığınız metinde bu işlere bir müddet ara vermek durumunda olduğunuzu yazmışsınız.
kusura bakmayın fakat "bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?"
bana görünen tablo: "artık burada pek paylaşımda bulunmayacağım, satış yaptığım mecra olan instagram sayfamdan bana ulaşabilirsiniz" mesajı. ve bu tablo inanın hiç hoş değil.
Emin hocam hatirlarmisiniz sizinle bir alisverisimiz olmustu. O zaman sizi daha iyi niyetli biri olarak hayal etmistim. Fakat simdi dediginiz Yada demek istediginizden hic birsey anlamadim.
Ben Zaten yaptiklarimi genelde burada paylasmiyorum hatta hic...
Foruma ara ara girer ihtiyaclarimi tedarik eder. fayda vermeye Ve almaya calisirim.
Kaldi ki bugune kadar forumda anormal kural disi bir davranista bulunmadim.
Instagram buradan apayri bir platform. Bunuda paylasmanin nesi aykiri? Perhizde benim lahanada...