çok güzel olmuş Özgür bu profil de atölyede kullanmak için buna benzer bir kaç bıçak çok iyi olurdu aslında... ben de bir ara deneyeyim bakalım...
özgür ustam eline sağlık bıçakların çok güzel olmuş diyecek bir şey yok hepsi yerinde mükemmel duruyor ellerin dert görmesin..
Özgür ustam eline sağlık sapla birlikte çok güzel bir kombinasyon olmuş kabzedeki boğumlar harika güvenli ve ergonomik bir tutuşu olsa gerek
Alıntı yapılan: emin albayrak - 25 Nisan 2011, 09:26:28çok güzel olmuş Özgür bu profil de atölyede kullanmak için buna benzer bir kaç bıçak çok iyi olurdu aslında... ben de bir ara deneyeyim bakalım...sanada yaparım elimdeki d2 lerden kardeşim boyut iyiyse sorun yok ama biley kısmına karışmam uğraştırıyor 59-60hrc
Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 25 Nisan 2011, 10:24:07Alıntı yapılan: emin albayrak - 25 Nisan 2011, 09:26:28çok güzel olmuş Özgür bu profil de atölyede kullanmak için buna benzer bir kaç bıçak çok iyi olurdu aslında... ben de bir ara deneyeyim bakalım...sanada yaparım elimdeki d2 lerden kardeşim boyut iyiyse sorun yok ama biley kısmına karışmam uğraştırıyor 59-60hrcabi gelene git denir mi ki hiç himmetin var olsun deriz sadece
Ozgur , hitachinin celigini de bulmussun ya , sana baska birsey demiyorum.
arkadaş ben seni kıskanıyorum. ne bu hız yerinde durmuyosun. sürekli farklı çelikler farklı bıçaklar. içimden ağlamak geliyor. ahada ağladım. :'( şaka bir yana süpersin özgür. ellerine sağlık.
Alıntı yapılan: murat güleç - 27 Nisan 2011, 11:40:57arkadaş ben seni kıskanıyorum. ne bu hız yerinde durmuyosun. sürekli farklı çelikler farklı bıçaklar. içimden ağlamak geliyor. ahada ağladım. :'( şaka bir yana süpersin özgür. ellerine sağlık. eyvallah muratcım ağlamaya gerek yok esasen ben bıcakları hazırlıyor sonra parça parça yayınlıyorum çelik sorun değil buluna bilirliği göz önüna aldığımız takdirde paylaşırız