Bıçak Sanatı - Forum

Kevlar eldiven

Erdem Kırca

• 859
  • Meslek: İşçi
  • Yer: Kocaeli
Kevlar eldiven
« : 11 Ocak 2017, 21:55:22 »
Geçen günlerde bir arkadaşımız bileyleme yaparken elininin kesildiğini söylemişti. Bileyleme maket bıçağı kullanımı daha doğrusu keskin cisimlerle temasta kevlar eldiven kullanılabilir. Piyasada birçok çeşidi var ve gerçekten çok işe yarıyor. Hobimizi gerçekleştirirken geri dönülmez kazalar yaşamamak için küçük tedbirler almamız kanaatindeyim.
Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Ne elbiseler gördüm içinde insan yok. Mevlana

mustafaramazanoyar

• 808
  • Bende kesin karbon eksikliği var :)
  • Meslek: Arkeolog, Boulderer
  • Yer: manisa/salihli
Ynt: Kevlar eldiven
« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2017, 22:07:31 »
Bu cok isime yarar birde mutfakta kullanmak icin zincir eldivenler var onlarda ise yarayabilir
Hakuna Matata

Erdem Kırca

• 859
« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2017, 22:37:40 »
Zincir eldiven hem pahalı hemde eli tam sarmıyor hantal bir yapısı var ince işlerde kullanımı zor olur.
Bu cok isime yarar birde mutfakta kullanmak icin zincir eldivenler var onlarda ise yarayabilir
Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Ne elbiseler gördüm içinde insan yok. Mevlana

yunus_cbn

• 1147
  • Yer: Manisa
« Yanıtla #3 : 12 Ocak 2017, 00:23:19 »
Evet bu eldiveni hiç denemedim kesinlikle ise yarayabilir  :2up
Beni bu guzel havalar mahvetti

Erdem Kırca

• 859
« Yanıtla #4 : 12 Ocak 2017, 00:26:43 »
Kendim kullandığım için biliyorum kesinlikle çok iyi koruyor.
Evet bu eldiveni hiç denemedim kesinlikle ise yarayabilir  :2up

berkpayat

• **
  • 58
  • Meslek: Müzisyen
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #5 : 28 Ekim 2017, 02:51:11 »
Kevlar motorcu pantolonlarında kullanılıyor diye biliyorum, sürtünmeye karşı çok ciddi bir mukavemeti var. Oldukça yararlı olur diye tahmin ediyorum.
"Kesik başlı bir gecenin sol yanında, sabahı kesen bir rüzgar gibi ayakta kalmak,
Ve sen rüzgar, sertleştirme içimdeki gazabın çiçeklerini!"