Merhaba;
Uzun zamandır bir çakı edinmeyi düşünüyordum işin aslı fiyatından dolayı tereddüt etmiştim ve sonunda karar verdim(parayı toparladım) Türkiye'de ithalatçıdan alayım dedim(3 katı fiyatla satıyor). 2 aydır önümüzdeki hafta geliyor diye oyalıyorlar neyse nasıl alırım diye araştırma yaparken burayı gördüm.
Çakı bu, 1 tane Gerber Applegate 1 tane de Cold Steel Ti-lite 6'' bıçağım var, Sog PE II de hoşuma gitti almak istedim...
http://sogknives.com/store/SE18.htmlBu çakı ebay-knifecenter vs vs'de 120 USD fiyattan satılmakta, aracıya %30 kar bıraksa 80-90 USD maliyeti var. Türkiye'de 230 USD fiyattan satılıyor, satılıyor diyorum keza ithalatçı elinde olmayan modele fiyat biçmiş. Getirirse gelecek, satıcıda ilgi alaka sıfır, kamil adamlar!
İnternetten almayı deneyecekken hadi bir okuyayım şurayı dedim, keza bahsedildiği gibi bir sorun çıkarsa sizden farklı olarak 1 tane bulundurma (bela ki ne bela) ruhsatlı tabancam var, işlem yapılırsa hem ondan olurum hem de ömür boyu bir daha ateşli silah-bıçakla yolları ayırırım.
Sonuç olarak ithalatçının getirip %300 zamlı satışını bekleyeceğim, bu nasıl ticarettir anlamış değilim ama... GG adlı siteye bakıyorum süngüler, kamalar, sustalı çakılar, kelebekler 30-40 TL'ye satılıyor, her büyük caminin önü yatsıdan sonra knife outlet tadında bu nasıl gümrüktür, kutuyu görür de tırı görmez?