Eline sağlık, değişik olmuş. madem başlık oldu ben ce zamanında yaptığımı ekleyeyim de en azından toplu arşiv olsun.www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=1788.0
Elinize sağlık değişik olmuş. Hoş bir havası var.
Alıntı yapılan: Gölge - 08 Ocak 2017, 17:56:43Elinize sağlık değişik olmuş. Hoş bir havası var. teşekkür ederim üstadım bir deneme yapmak istedim acaba olur mu diye biraz daha uğraşılırsa güzel sonuçlar alınabilecek galiba
Alıntı yapılan: yunus_cbn - 08 Ocak 2017, 18:30:11Alıntı yapılan: Gölge - 08 Ocak 2017, 17:56:43Elinize sağlık değişik olmuş. Hoş bir havası var. teşekkür ederim üstadım bir deneme yapmak istedim acaba olur mu diye biraz daha uğraşılırsa güzel sonuçlar alınabilecek galiba Bıçağa kullanılmış hissi veren efektler çok ilgimi çekiyorSizin yaptığınız çalışmada çok hoş olmuş
Yanaklara hardal surup kurdanla efekt yapilabilir yunus abi bicakta on numara ellerine saglik yakin zamanda bende denemeye calisicam hardali
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Bileme yaoarken eldiven takarsanız bir nebze güvenlik artacaktır.
Elinize sağlık demek isterim ama gazi olmuşGeçmiş olsunAlttaki resmi hızlı geçerken sanmai zannettimDesenler çok başarılı