Bıçak Sanatı - Forum

31.12.2016 Son kılıflar

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: 31.12.2016 Son kılıflar
« Yanıtla #20 : 03 Ocak 2017, 13:59:24 »
Teşekkürler Salim abi, bizleri sepici ile tanıştırdın doğru sonuçları almaya başladık.
Model sende vardır, ama renk hoşuna gittiyse göndereyim abi.

Çok teşekkürler. Güzel işleri seyretmek bana fazlası ile yetiyor. İyi deri ile çalışmak ayrı bir keyif oluyor gerçekten. Hem işçilik azalıyor hem de sonuç tatminkar oluyor.

yunus_cbn

• 1147
  • Yer: Manisa
« Yanıtla #21 : 03 Ocak 2017, 22:34:19 »
Mesut, özlemiştik Senin işlerini, öyle bir fotoğraflar koymuşsun ki sanki insanın burnuna deri kokusu geliveriyor. Ellerine sağlık, gerçekten çok güzel olmuşlar.

Teşekkürler Sefa ustam elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, Üç yıl öncesine kadar sadece internetten izleyebildiğimiz her şeyin burda yapılabilir olduğunu görmek,
istenildiğinde nelerin başarılabildiğini görmek beni her geçen gün daha da teşvik ediyor.
+1     Kesinlikle size katılıyorum üstadım, elin ecnebisine bakıp iç geçiriyorduk şimdi ise öyle güzel seviyelere geldik ki, sizler gibi isinin ehli, gururla baktığımız üstadlarımız var 💯💯💯👍🏼
Beni bu guzel havalar mahvetti

Kadir...

• 1102
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #22 : 03 Ocak 2017, 23:45:45 »
Elinize emeğinize sağlık

foreverliving22

• 1262
  • Mesut KOCATOROS
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: İstanbul / Sultangazi
« Yanıtla #23 : 04 Ocak 2017, 11:33:58 »
Mesut, özlemiştik Senin işlerini, öyle bir fotoğraflar koymuşsun ki sanki insanın burnuna deri kokusu geliveriyor. Ellerine sağlık, gerçekten çok güzel olmuşlar.

Teşekkürler Sefa ustam elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, Üç yıl öncesine kadar sadece internetten izleyebildiğimiz her şeyin burda yapılabilir olduğunu görmek,
istenildiğinde nelerin başarılabildiğini görmek beni her geçen gün daha da teşvik ediyor.
+1     Kesinlikle size katılıyorum üstadım, elin ecnebisine bakıp iç geçiriyorduk şimdi ise öyle güzel seviyelere geldik ki, sizler gibi isinin ehli, gururla baktığımız üstadlarımız var 💯💯💯👍🏼

Çok teşekkürler daha iyilerini yapacağız inşallah.

Ünye