arkadaşlar herkese teşekkür ederim ve beğendiğinize çok sevindim. bıçakları daha sahiplerine göstermeden burda paylaştım önce sizin beğenmeniz önemli gerisi nasılsa beğenir

Çok güzeller maşallah ellerinize sağlık. Ağızları bu şekilde kaç derecede açıyorsunuz. Saygılar
kardeşim ben öyle açıyla falan uğraşmıyorum bant zımparada açıyorum ve deriye sürerek kılağını alıyorum tamamdır. he şuanda hepsi kıl keser keskinlikte.
Kardeşim ellerine sağlık. Hepsi on numara olmuş. Ya bende bakıp bakıp imreniyordum bu kılıfa tutmuş tamda ondan yapmışsın ya la. Gerçi benim beğendiğimin parçaları sökülüp takılabiliyordu
Şimdi seninkine hayran hayran bakarız. Ama dostum bu dikine kemere takılan kısmı sanki biraz ince olammamış mı sonra belde dönme yapmasın. Çok kılıfın çıtçıt kısmında güzel bir ayrıntı gördüm. Sonra yuh bunu da mı düşünmüş dedim. Lastik işi süper
Hepsi süper.
kemere takılan kısım tam geçiyo mehmet biraz dönme yapsada okadar sorun olmaz. Lastik işi gerçekten faydalı çıtı açtığında bıçağı çıkartırken yada kılıfa sokarken takılmayı önlüyor.
Erdoğan, hepsi ayrı ayrı övgüye değer, gerçekten her zaman ki gibi titizlenmiş ve temiz işler çıkarmışsın. Ellerin kolların dert görmesin, keyifle izledim.

hocam teşekkürler. sizin polisajlı daha parlak bıçaklardan ziyade 800 1000 kumlardaki düz çizgilere sahip bıçakları sevdiğinizi biliyorum akçaağaç saplı olanı öyle bırakmaya çalıştım umarım başarılı olmuştur. Fakat bu hale getirmek zormuş çizgilerin hepsini aynı hizaya sokmak zor iş