Gürcan Bey'den ben de alışveriş yaptım, forumdan Sefa ustam aracılığıyla aradığımı söyledim ve bize lazım olan deriden istiyorum dedim. deri ile ilk kez ilgilendiğimi, hiçbirşey bilmediğimi söyledim. gerekli olan tüm malzemeleri koydu. ben de bankamatikten para havale ettim ama banka/bankamatik kullanma özürlü olduğum için iki defa havale yaptım. bundan da çok emin olamadım açıkcası. telefonla söyledim, belki iki defa havale yapmış olabilirim, eğer öyleyse 2. havaleyi geri gönderirsiniz dedim. aynı gün malı kargoya verdiler ve o akşam 2. havale bana geri gönderilmişti.
fiyatlarının ucuzluğunu ya da pahalılığını bilemeyeceğim. bunu araştıracak ne bilgim ne de vaktim var. dürüstlüğüne şahit olduğum bir esnaf velev ki pahalı olsun, ondan alışveriş yapmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. fakat İbrahim Bey in yaşadığı hadisede esas oğlan Gürcan beyin kendisi midir, bir başkası mıdır onu da bilemiyoruz. Gürcan bey ise hatası olduğuna katılıyorum, fiyat ağızdan çıkandır. fakat genel çerçevede ben onlarla yaptığım ticaretten gayet memnunum.