Merhaba;Deriler doğal tabaklanmış mı yoksa ilaç kullanılarak mı tabaklanmış?Bizim için bu önemli çoğu ilaç kullanılarak yapıldığından bizim işimize pek uymuyor.Bilgi verir misiniz?Ayrıca kalınlık olarak mm cinsinden hangileri var?Teşekkürler.Xx
Merhaba,Vejetal deri, zaten dogal malzemeler ile tabaklanmis deridir. Fakat tam anlamiyla dogal diyemeyiz. Tabiki kimyasal madde de kullanilir. Ben toptan deri isi ile ugrasiyorum. Dukkanimda her turlu mal var. Sizin ihtiyaciniz olan mal zaten fazlasiyla var. Kilif icin sattigim deriler de dogal tabaklanmis vejetal deridir. Resimde goruldugu gibi... Deriler 3mm dir.İyi calismalar.Alıntı yapılan: setnogrom - 13 Aralık 2016, 12:46:52Merhaba;Deriler doğal tabaklanmış mı yoksa ilaç kullanılarak mı tabaklanmış?Bizim için bu önemli çoğu ilaç kullanılarak yapıldığından bizim işimize pek uymuyor.Bilgi verir misiniz?Ayrıca kalınlık olarak mm cinsinden hangileri var?Teşekkürler.Xx
Fiyat verecektiniz çok yerde paylaşınca takipte edemedim
Deriler yüzey kalitesi gayet güzel görünüyor. Hatırlatma yapmakta yarar görüyorum, o kullandığınız koli bantı derinin dış yüzeyinde ize neden olabilir mi?
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 15 Aralık 2016, 19:01:56Deriler yüzey kalitesi gayet güzel görünüyor. Hatırlatma yapmakta yarar görüyorum, o kullandığınız koli bantı derinin dış yüzeyinde ize neden olabilir mi?Merhaba,Derinin yüzey kismina bandi yapistirmis olsaniz bile iz kalacagini sanmiyorum. Ben kargolarken astar kismindan bantliyorum ki sizin soyedginiz durumla karsilasmayalim..
Hayırlı cumalar fiyat bilgisinin özel msj dan paylasılıpta buradan paylasılmamasının bir sakıncası mı? Var Cem bey kg ile aldınız sanırım fiyatı nedir
Acaba kalınlıklarda değişiklik yapabiliyormusunuz? Daha ince kalınlıklara tedarik etmek istesek örneğin 1.4mm, 1.6mm, 1.8mm gibi.
Alıntı yapılan: İdris GÜRSOY - 16 Aralık 2016, 10:38:51Hayırlı cumalar fiyat bilgisinin özel msj dan paylasılıpta buradan paylasılmamasının bir sakıncası mı? Var Cem bey kg ile aldınız sanırım fiyatı nedirİdris bey merhaba,Kilo fiyati 40 tl dir. İyi calismalar.
Yanlış anlamayın ama birşey sormak istiyorum ilk başta parça deri kilosu 25 tl yazdınız şimdi 40 tl olmuş zammı geldi sipariş verecektim ama fiyat artmış dolar kurundanmı oluyor..Alıntı yapılan: ToprakDericilik® - 16 Aralık 2016, 10:53:04Alıntı yapılan: İdris GÜRSOY - 16 Aralık 2016, 10:38:51Hayırlı cumalar fiyat bilgisinin özel msj dan paylasılıpta buradan paylasılmamasının bir sakıncası mı? Var Cem bey kg ile aldınız sanırım fiyatı nedirİdris bey merhaba,Kilo fiyati 40 tl dir. İyi calismalar.