Mehaba Yavuzca Bey.İsminizi bilmediğim için müsadenizle size nick inizle hitap ediyorum. Haddim olmadan da sorularınızı cevaplamaya çalışayım.
1. İstediğiniz aletleri bahsettiğiniz sitede çok uydun fiyatlara bulabilirsiniz (Ben öyle yaptım).O kadar uygun ki bazı ürünler Türkiye'deki fiyatın 10 da biri kadar.
2. Deri seçiminde de size tavsiyem ilk yapacağınız işler için ayakkabı tamircisinden,ayakkabı imalathanesinden ya da semerciden (saraç diye de geçer) parça deri temin etmeniz.(buralar en kolay ulaşabileceğiniz yerler)Özellikle semerciler parça deriyi dış ülkelerden (benimki Rusya'dan aldığını söylemişti) kilo ile satın alırlar.Size de bu konuda yardımcı olurlar.(ama buralardan online alışveriş yapamazsınız

) Online alacaksanız forumda deri satan arkadaşlar var.(Ben aydın karakişi den aldım.)Onlarla irtibata geçebilirsiniz.
3.
http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=9440.msg187500#msg187500 linkinde Emin Bey'in kılıf yapımı ile ilgili güzel bir paylaşımı var. Bi göz atmanızı tavsiye ederim. Ayrıca forumdaki "ara" butonuna öğrenmek istediğiniz şeyi yazıp aratırsanız kılıf yapımı ve bir çok konu ile ilgili bir çok bilgi elde edebilirsiniz.
Kolay gelsin.