Herkese günaydın, başlıktan da anlayacağınız gibi size adım adım taşınabilir bir Tomahawk nasıl yapılı onu göstermek istiyorum. Bunun için bir video hazırlamıştım linkini aşağıda sizlerle paylaşıyorum bütün detayları zaten videoda göreceksiniz. Portatif kamp baltalarının avantajı; küçük, hafif, yer kaplamayan, büyük ve sabit baltalara nazaran taşıması çok kolay ve basit olmalarından ötürü hiç problem çıkartmayan ekipmanlar olması.
Videoda detaylıca incelediğimiz portatif kamp baltamız; kamp yaparken olduğu kadar aynı zamanda bushcraft ve hayatı idame sınavlarında fazlasıyla işimizi görecek bir ekipman. Protatif bir kamp baltasını sapı olmadan belinize asarak kolaylıkla bir yerden başka bir yere taşınabilmesi ise gerçekten en pratik özelliklerinden bir tanesi diyebiliriz.
Tasarım olarak kızılderililerin Tomahawk baltasını şablon almaya karar verdim. Bu tasarım fazlasıyla kanıtlamış bir yapıda. Hatta bir çok devletin silahlı kuvvetlerinde bir çok personelin bu baltayı tercih ettiklerini görüyoruz.
Videonun kartlarında çıkan linkleri de takip ederseniz bu balta için deriden bir kılıf yapımını ve baltanın kullanımını da görebilirsiniz. Herkese iyi seyirler.
https://www.youtube.com/watch?v=Br7FIEsrq3o