ustam elinize sağlık.
Elinize sağlık. Kabza ne ağacı acaba?
Ustam ellerine sağlık şahane olmuş Tam özel harekatçı abilerimize göre
Eline sağlık ustam.
Maşallah Soytürk Ustam, çok başarılı gerçekten. Özelliklede yaptığınız kılıfları dikkatle inceliyorum, bıçaklarınıza çok yakışıyorlar. İyi çalışmalar.
soyturk ustam ben senin bicaklari birbirine cok benzetiyorum .. guzeller de fakat baska cesit bicaklarinida gormek istiyorum . belkide istiyoruzdur..
Ellerine sağlık Soyturk ustam k720 de konuşuyor resmen
Ellerine sağlık Soytürk Ustam
Her seyle mukemmel.. yanliz soyturk ustam ben youtube de takip ediyorum videolar cok kisa merakla bastan sona bir video izlemeyi cok arzu ediyorum.. umarim bir gün uzunca bir videoCekersiniz. Merakla bekliyorum saygilar selamlar
Alıntı yapılan: halit - 10 Aralık 2016, 21:35:21Her seyle mukemmel.. yanliz soyturk ustam ben youtube de takip ediyorum videolar cok kisa merakla bastan sona bir video izlemeyi cok arzu ediyorum.. umarim bir gün uzunca bir videoCekersiniz. Merakla bekliyorum saygilar selamlarSoytürk Ustanın o tür bir videosu var Osman Ortaç Beyin kanalında mevcut
soytürk ustam her zamanki gibi yine döktürmüssün ben uzundur giremedim is güc ellerine emeklerine saglik ustam on numara bicak hayatta eskimez
Soytürk usta emeğinize sağlık baktıkça albeniyi artıran çalışmalar