Benim mozaik pinleri kullanacaksaniz , 5,5 mm iyidir.
6 ile deldim, .5 milim pay iyidir...Kaan, senden adres rica edeyim o zaman, p.tesi, ya da en geç salı yollayacağım, zımparacı arkadaşa kolay gelsin
Alıntı yapılan: circassian - 19 Mayıs 2011, 13:52:09Benim mozaik pinleri kullanacaksaniz , 5,5 mm iyidir.Sanırı Kaan yazıları farketmedi. Bence de 5.5 + sizin mozaik pinler.
Alıntı yapılan: emrekipmen - 21 Mayıs 2011, 16:13:506 ile deldim, .5 milim pay iyidir...Kaan, senden adres rica edeyim o zaman, p.tesi, ya da en geç salı yollayacağım, zımparacı arkadaşa kolay gelsin Emre, zımpara işi bana ait sen bana göndersen daha iyi. Ben zımparalayıp sap için Kaan' a gönderirim. Adresi özel mesaj ile gönderiyorum.
Hadi geçmiş olsun, hepsi güzel bir şekilde sertleşti, dikkate değer bir bükülme filan yok. Yarın Orkun'a doğru yola çıkıyorlar
Kaan,pinleri gondermekte biraz gec kaldim , farkindayim. Kusura bakmayin . Ama hazirlar ..Adresi gondermistin zaten, cumaya kadar yollarim mutlaka.
Alıntı yapılan: circassian - 24 Mayıs 2011, 17:21:16Kaan,pinleri gondermekte biraz gec kaldim , farkindayim. Kusura bakmayin . Ama hazirlar ..Adresi gondermistin zaten, cumaya kadar yollarim mutlaka.Estağfurullah . Kusurluk bişi yok. Adres varsa tamamdır. Teşekkürler.
800 de bırakırım ben olsam. 3000 yapmısım veya polısaj fak etmez.