Acaba bu spreyi gören, bilen, kullanan var mıdır acaba forumda. Paslanmaya, kimyasallara ve mekaniz çizilmelere dayanıklı diyor ama yakın planda uygulamasını bulamadım acaba dokusu nasıl ve gıda ile kullanıma uygun mudur?
Asitle, sirkeyle karartma güzel bir yöntem evet hatta geçenlerde elektroliz ile bıçağımı bakır kaplamayı denerken, bıçağım 5 dk içinde simsiyah oldu (muhtemelen saf su kullanmadığımdan ya da laptop adaptörü kullandığım için akım/voltak fazla gelmesinden dolayı ) ama süper kadifemsi ve görece daha dayanıklı bir kaplama oluşmasına rağmen mekanik çizilmelere karşı yine de çok dayanıklı değil.
Acaba çok teknik edevat istemeyen ucuz yollu mekanik çizilmelere dayanıklı bir paslanmazlık kaplaması var mıdır kullandığınız bildiğiniz? Elektrolizle gümüş kaplama (gümüşte paslanıyor gerçi ama) gibi yöntemleri deneyeniniz var mıdır. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.