Bıçak Sanatı - Forum

Böker Magnum Çatal Kaşık Çakı

ofis

• 87
  • Yer: İstanbul
Böker Magnum Çatal Kaşık Çakı
« : 24 Kasım 2016, 13:13:24 »
Merhaba Üstadlar

gelir gelemez apar topar açtım ve resimledim.

ürünün içinden kılıf çıkmıyor.metal kutuda sert süngerimsi, eva diyebileceğimiz bir malzemenin içinde geliyor.
resimlerde de göründüğü gibi bütün olan çakı kullanılacağı zaman 3e ayrılıyor.ayırmadan kullanmak zor, kullanırken kayıp bir taraf ayrılıyor.
koleksiyon niyetine aldığım için sorun değil diyordum ama bir an yanımda taşımayı da düşündüm sonra kutusundan çıkarmaya kıyamayacağım için vazgeçtim :)
ilk bökerim, ilk marka çakım.

gokhand

• 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
Ynt: Böker Magnum Çatal Kaşık Çakı
« Yanıtla #1 : 24 Kasım 2016, 13:57:32 »
Şimdiden afiyet olsun :D

İdris GÜRSOY

• 425
  • Meslek: Muhasebe
« Yanıtla #2 : 24 Kasım 2016, 14:08:53 »
Merhaba Üstadlar

ürünün içinden kılıf çıkmıyor.metal kutuda sert süngerimsi, eva diyebileceğimiz bir malzemenin içinde geliyor.
resimlerde de göründüğü gibi bütün olan çakı kullanılacağı zaman 3e ayrılıyor.ayırmadan kullanmak zor, kullanırken kayıp bir taraf ayrılıyor.
koleksiyon niyetine aldığım için sorun değil diyordum ama bir an yanımda taşımayı da düşündüm sonra kutusundan çıkarmaya kıyamayacağım için vazgeçtim :)

Hayırlı olsun.
Bir elime ayı, bir elime de güneşi verseniz yinede davamdan vazgeçmem.
Hz.MUHAMMED (S.A.V)

ofis

• 87
« Yanıtla #3 : 24 Kasım 2016, 15:45:50 »
Şimdiden afiyet olsun :D

niyetim başka bir bökerdi (Böker Plus Kredi Kartı Çakı 01BO010) buna da ısındım ilk tercihimi bundan yana kullandım.

teşekkür ederim.

ofis

• 87
« Yanıtla #4 : 24 Kasım 2016, 15:48:25 »
Merhaba Üstadlar

Hayırlı olsun.

teşekkür ederim.

bicakcisolingen

• *
  • 9
  • Meslek: bicakci
  • Yer: almanya solingen
« Yanıtla #5 : 30 Kasım 2016, 01:16:02 »
Kardeşim hayırlı olsun bıçagın , bu bıçak solingen yapımı deyildir böker magnum çinde yapılır bökar solingene göre çok ucuz olur , kabza galiba boynuz gibi görünüyor kulanılır güzel bir tasarım yapılmış bıçak , çatal ve kaşık  ayrılarak kullanılır genelde bu bıçagın aynı verziyonu hubertus  da vardır genelde avcılara dagcı ve kampcılara özel yapılmış güzel bir tasarım hayırlı olsun .

ofis

• 87
« Yanıtla #6 : 30 Kasım 2016, 10:04:41 »
Kardeşim hayırlı olsun bıçagın , bu bıçak solingen yapımı deyildir böker magnum çinde yapılır bökar solingene göre çok ucuz olur , kabza galiba boynuz gibi görünüyor kulanılır güzel bir tasarım yapılmış bıçak , çatal ve kaşık  ayrılarak kullanılır genelde bu bıçagın aynı verziyonu hubertus  da vardır genelde avcılara dagcı ve kampcılara özel yapılmış güzel bir tasarım hayırlı olsun .

teşekkür ederim değerli bilgiler.
sap ağaç.çok kaliteli bir ürün değil.eskitmeden bir kenarda duracak. olur da kullanırsam ve bir şey olursa da acımam.
ayrıca sapına vernik sürmeyi düşünüyorum.
birazda oğluma benden bir şeyler kalsın yada hevesi varsa ortaya çıksın.

cem eser

• 752
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Ereğli/KONYA
« Yanıtla #7 : 30 Kasım 2016, 10:32:24 »
Hayırlı olsun çok kullanışlı görünüyor.Nereden temin ettiniz?Fiyat ne kadar öğrenebilir miyiz?
Bir avuç toprak,birazda suyum ben.
Neyimle övüneyim,işte buyum ben.

İsmail ULUSOY

• 320
  • İsmail H. ULUSOY
  • Meslek: Memur
  • Yer: Samsun
« Yanıtla #8 : 30 Kasım 2016, 11:14:36 »
Hayırlı olsun Güle güle kullanın

ofis

• 87
« Yanıtla #9 : 01 Aralık 2016, 15:04:01 »
Hayırlı olsun çok kullanışlı görünüyor.Nereden temin ettiniz?Fiyat ne kadar öğrenebilir miyiz?

teşekkür ederim.
çakı efeavdan. indirim kuponum olduğu için n11 aracılığı ile aldım. 139,99 normal fiyatı bana 119,99 a geldi.her şartta kargo bedava.

ofis

• 87
« Yanıtla #10 : 01 Aralık 2016, 15:04:43 »
Hayırlı olsun Güle güle kullanın

teşekkür ederim.daha güzelleri tüm hobidaşlara nasip olsun.