Elinize sağlık
Gelistirirsenizcok guzel olabilir ellerinize saglik
Bence güzel.
Elinize sağlık timsah derisi gibi olmuş.
Elinize sağlık kılıfın hatları,dikiş aralığı ve hizası gayet güzel olmuş.Yanılmıyorsam elde mevcut olan deriyi kullanmışınız.Deri seçimi de işçilik kadar önemli.Daha iyi deriler ile çok daha iyi işler çıkacağına eminim.Kolay gelsin.
İdris bey çok güzel görünüyor. Birde daha kalın ve deriden farklı renk ip kullanırsanız daha hoş görünür kanaatindeyim. yaparken el aleti kullandınız mı ? (kanal açma,delik yeri işaretleme,delik çatalı vb.)
İdris Bey ellerinize sağlık ilk kılıf için çok iyi devamını merakla bekliyorum .
Alıntı yapılan: Aydın Karakişi - 21 Kasım 2016, 16:22:05İdris bey çok güzel görünüyor. Birde daha kalın ve deriden farklı renk ip kullanırsanız daha hoş görünür kanaatindeyim. yaparken el aleti kullandınız mı ? (kanal açma,delik yeri işaretleme,delik çatalı vb.)Kanal açma,delik yeri işaretleme aleti kullandım. Aletleri ilk defa bu kılıf ta kullandım. Ayrıca farkli renkli ip ve daha kalın ip aklimda ama hangi ipi kullanmak gerekir bilemiyorum araştırıyorum. İdris bey mumlu ip diye satılır.Genelde saraç malzemesi satan yerlerde bulabilirsiniz.Şu linkte değişik renk, ve ölçülerde bulabilirsiniz. http://www.ayakkabimalzemesi.com/urun/srt-mumlu-sarac-ipi-1-mm-100mt/6921 Ama bunlar fazla olur ben kullanacağım kadar alayım diye düşünürseniz geçenlerde tesadüfen girmiş olduğum bir takı tasarım malzemeleri,boncuk falan satan bir dükkanda gördüm.Onlar da metre hesabı satıyor.0,15 kuruş metresi. Eğer farklı renklerden azar azar alayı derseniz böyle bir yerden de alabilirsiniz. Kalınlık olarak ta 1mm yada 1.2 mm ölçüsünde olanları seçerseniz sizin işinizi görür.
Alıntı yapılan: İdris GÜRSOY - 21 Kasım 2016, 16:35:43Alıntı yapılan: Aydın Karakişi - 21 Kasım 2016, 16:22:05İdris bey çok güzel görünüyor. Birde daha kalın ve deriden farklı renk ip kullanırsanız daha hoş görünür kanaatindeyim. yaparken el aleti kullandınız mı ? (kanal açma,delik yeri işaretleme,delik çatalı vb.)Kanal açma,delik yeri işaretleme aleti kullandım. Aletleri ilk defa bu kılıf ta kullandım. Ayrıca farkli renkli ip ve daha kalın ip aklimda ama hangi ipi kullanmak gerekir bilemiyorum araştırıyorum. İdris bey mumlu ip diye satılır.Genelde saraç malzemesi satan yerlerde bulabilirsiniz.Şu linkte değişik renk, ve ölçülerde bulabilirsiniz. http://www.ayakkabimalzemesi.com/urun/srt-mumlu-sarac-ipi-1-mm-100mt/6921 Ama bunlar fazla olur ben kullanacağım kadar alayım diye düşünürseniz geçenlerde tesadüfen girmiş olduğum bir takı tasarım malzemeleri,boncuk falan satan bir dükkanda gördüm.Onlar da metre hesabı satıyor.0,15 kuruş metresi. Eğer farklı renklerden azar azar alayı derseniz böyle bir yerden de alabilirsiniz. Kalınlık olarak ta 1mm yada 1.2 mm ölçüsünde olanları seçerseniz sizin işinizi görür.Cem bey teşekkür ediyorum. Mumlu ip kullanıyorum zaten ama ince attığınız linki inceleyeceğim tekrar teşekkür ederim.