Arkadaşlar Merhabalar.
Malum daha önce bu organizasyondan bahsetmiştim. Her ne kadar çok büyük çaplı birşey olmasa da benim katıldığım ve hayli memnun kaldığım bir organizasyon oldu. Yeni arkadaşlıklar edinip çok farklı ve çok güzel işçilikli bıçaklar görme fırsatını yakalamış oldum. Her nekadar binbir heyecanla kapısından girdiğim sonrasında üretmiş olduğumuz bıçaklarla ne kadar adamlardan uzak olduğumuzu fark ederek üzülmeme yol açsa da ben çok memnun kaldım.
Fransa'da hakikaten takdir edilecek bir başarı yakalayarak Tiers bıçaklarının arasına girmiş TEYMEN kardeşlerle tanışma fırsatını da bulmuş oldum. (buradan Mustafa ve Kadir TEYMEN ile Yavuz abiye bütün içtenlikleri ile bizi karşıladıkları için çok teşekkür ederim)
Almanya'dan Abim gelmiş fuarda bir bayram havası

Kaya abide sağ olsun teklifimi geri çevirmedi orda buluştuk. Bu arada ben öyle kuru kuru dolaşıyormuşum. Kaya Abi her bir bıçağı teker teker inceledi. Bıçak ustları ile muhabbet etti falan

Yine almanyadan Mahmut Abiyle tanıştık saolsun oda çok kibar karşıladı bizi.
Ben zaten 2-3 tanesini Fransız forumundan tanıyordum. Saolsun onlarda yaptıklarım için beğenilerini takdirlerini sundular sevindim.
Çok param olmadığı için birkaç parça ahşap, ziladinox küçük bir parça timascus ve çakılık damascus alabildim. Neyse resimler aşağıda kolay gelsin. Bu arada ayrıntılı fotolara
http://neoczen.org/viewtopic.php?f=32&t=32895&hilit=euro+knife&sid=2e09585a797aab8733f0b6edb4bc1f99 buradan ulaşabilirsiniz.