Arkadaşlar dört teker bant zımpara makinesi daha önce Adana'dan almıştım makineyle güzel işler çıkardık. Ancak görüntüsü biraz nalbant işi gibiydi eh biraz da modifiye etmek gerekti.
Sanayide tarım aletleri yapan arkadaşlarımdan rica ettim kusursuz ve uygun fiyatlı bir makine yaptırdım. Arkadaşlar sipariş üzerine seri üretim yapma kararı aldılar. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
Daha önce aynı makina ile ilgili şöyle bir yorumunuz var,
Adana kozanda osman ustanın makinalarınıda incelemenizi tavsiye ederim. Ben şu an kullanıyorum hertürlü iki tekerlekli makinalardan çok üstün ve kullanılışlı. Fiyatlarda gayet ucuz.
Demek ki zaman içerisinde memnun kalmadınız, en azından nerelerinden memnun kalmadığınızı yazarsanız Sizden sonra düşünen arkadaşlara da ışık tutmuş olursunuz. Öte yandan, (üreticisi burada olmadığından) adamın üretimini de haksız yere kötülememiş olursunuz.
Fiyat 1800 tl (2 beygir motorlu )
3 parmak oyuğu aparatı 300 tl fark
Büyük tekerli aparat 300 tl
Birde KDV olur.
Arkadaşlar işin özü istediğiniz özellikleri ekler çıkarırlar sorun yok.
05053567126 bu benim tel. Numarası ararsanız yardımcı olurum.
Direk usta ile de görüştürüm.
Yukarıdaki konuya ilişkin söylemek istediğim bir başka şey ; Üretimi yapacak işyeri buraya üye olur ve üretiminin duyurusunu yapar ve iletişim bilgilerini ve fiyatlarını yazarsa daha doğru bir iletişim ve pazarlama yöntemi olur.