Mükemmel bir olmus Mehmet ustam elinize sağlıkNamlu bu haliyle zaman içinde aktif kullanımda kararma veya paslanma egilimi gosteriyormu?
Güzel bir çalışma elinize emeğinize sağlık
Elinize sağlık çok güzel bir bıçak olmuş.Kabzada deri üzerine herhangi bir koruyucu kullanıyormusunuz?
Elinize sağlukçelikteki o karartı rengi nasıl yapıyorsunuz ?belki cok basıttır cevabı acemi oldugum için herseyı sorarak öğrenmeye calısıyorum
Eline sağlık ustam. Çok beğendim. Genel olarak çok fazla drop point görüyorken bunu görmek iyi oldu.
Eline saglik . Beğendim. Balçak kismini birazdaha uzun tutsaydin sanki daha bi bowie olurdu gibi. Malum avda karşimiza ayi falan cikarsa elimizden firtmasin hehehe...
Alıntı yapılan: gokhand - 29 Ekim 2016, 02:16:34Eline saglik . Beğendim. Balçak kismini birazdaha uzun tutsaydin sanki daha bi bowie olurdu gibi. Malum avda karşimiza ayi falan cikarsa elimizden firtmasin hehehe... Ayıya bıçak çekecek cesaret varsa bistüri bile yeter.
Alıntı yapılan: Mehmet GENÇ - 01 Kasım 2016, 09:41:15Alıntı yapılan: gokhand - 29 Ekim 2016, 02:16:34Eline saglik . Beğendim. Balçak kismini birazdaha uzun tutsaydin sanki daha bi bowie olurdu gibi. Malum avda karşimiza ayi falan cikarsa elimizden firtmasin hehehe... Ayıya bıçak çekecek cesaret varsa bistüri bile yeter.Ayiya bicak ceken babayigidi zaten bilmiyoruz. Belki tarihte vardir. Biz av icin illa bowie taşima merakimiz varya ona hiciv yaptik. Malum aslan maslan cikarsa diye