Bıçak Sanatı - Forum

ESKİ / HURDA DAİRE TESTERE TEDARİĞİ

başkentli06

• *
  • 10
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: ANKARA / KEÇİÖREN
ESKİ / HURDA DAİRE TESTERE TEDARİĞİ
« : 25 Ekim 2016, 01:48:17 »
İyi Geceler Değerli Ustalarım , Abilerim Öncelikle Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Özür Dilerim
Mehmet / Taner Ustamın Hediye Ettiği Bıçak Profilini Bitirdim ve Yeniden Malzeme Arayışına Girdim . Malzeme Olarak Eski yada Hurda Daire Testere Kullanmaya Karar Verdim . Ankara da Tedarik Edebileceğim Bir Yer Önerecek Varmı ?
Şimdiden Teşekkürler İyi Çalışmalar

sagirbilal

• **
  • 220
  • Meslek: değirmenci
  • Yer: izmir
Ynt: ESKİ / HURDA DAİRE TESTERE TEDARİĞİ
« Yanıtla #1 : 25 Ekim 2016, 07:48:54 »
ankarada bir bit pazarı varsa büyük ihtimal bulursun.ben izmirde 35 cm çapında olana  30 lira, 50 cm çapında olana 13 lira verdim.

mehmet_

• 1011
« Yanıtla #2 : 25 Ekim 2016, 10:46:07 »
Ankara'daki bit pazarında var. Ama alıcı olduğunuzu anladıkları anda sıfırından fazla fiyat söylüyorlar. Değişik bir satış stratejisi olsa gerek :)
I stopped explaining myself when I realized people only understand from their level of perception.

https://www.instagram.com/atolye_dervis/

adem42

• 647
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3 : 25 Ekim 2016, 10:52:12 »
Ankarada hurdacılar sitesi var oradada bulabileceğinizi düşünüyorum.

başkentli06

• *
  • 10
« Yanıtla #4 : 25 Ekim 2016, 11:27:52 »
 Bit Pazarı Dediğiniz Yer Tam Olarak Neresi Her Yerde Bit Pazarı Var Ankarada :)

başkentli06

• *
  • 10
« Yanıtla #5 : 25 Ekim 2016, 11:29:50 »
ankarada bir bit pazarı varsa büyük ihtimal bulursun.ben izmirde 35 cm çapında olana  30 lira, 50 cm çapında olana 13 lira verdim.

Hocam hurda şeklinde mi aldınız Bide Hepsinden Bıçak Olmuyormuş Galiba Onu Nasıl Anlayacağız

sagirbilal

• **
  • 220
  • Meslek: değirmenci
  • Yer: izmir
« Yanıtla #6 : 25 Ekim 2016, 12:44:49 »

Hocam hurda şeklinde mi aldınız Bide Hepsinden Bıçak Olmuyormuş Galiba Onu Nasıl Anlayacağız
hurda şeklinde aldım üzerinde çatlak olan yerler var.o soruyu senle beraber bende ustalara soruyorum.nasıl bıçak yapılacağını anlayacağız

burakergin

• 290
  • Meslek: kamu
  • Yer: Eskişehir,Kocaeli
« Yanıtla #7 : 25 Ekim 2016, 19:46:04 »
Gecenlerde 3 adet hurdacidan aldim genelde boyle malzemeleri gebzede kenara ayiriyorlar.50cm capinda 5mm kalinliginda... tanesine verdigim fiyat ise 20 tl. Genelde uclari kirik olur birde bunlarin sanayide bileyicileri olur onlardanda tedarik edebilirsiniz

burakergin

• 290
  • Meslek: kamu
  • Yer: Eskişehir,Kocaeli
« Yanıtla #8 : 25 Ekim 2016, 19:47:41 »
Bu arada soylemeyi unutmusum ben pasli ve 5mm olanini aliyorum pasli olmasi karbon celigi oldugunu gosterir diye dusundum.