Öncelikle elinize sağlık. Değişik çalışmalar görmenin bizi zenginleştireceğimi düşünüyorum. Bizim buralarda adettendir eğer bıçak paylaşılıyorsa eleştirilir ve paylaşan kişi bunu bilir hatta özellike bunun için paylaşır ki kendini daha iyi geliştirebilsin.
Bende kendi çapımda bir iki kelam edeyim.
Öncelikle eylem abiye katılıyorum ağız açarken hatalar yapılmış keşke onu da cnc de açsaydınız hemde bariz gözüken taşlama hattı hataları üstelik ilk resimde gözüküyor.
Ayrıca bileme işi becerilememiş o da kendini belli ediyor kenara taşmış bileme taşı çizikleri var. Ee ne de olsa bileme işi başlı başına bir sanat.
Tasarım işine gelince elbette tamamen zevk meselesi ve kişisel bir mevzu ama benim tarzımdan çok uzak burada objektif olamadam da dünya çağında gerçekten pahalıya satılmış olan incelediğim birçok bıçağın da tasarım zevkinden çok uzak olduğunu görüyorum. Elbette tekrardan söylüyorum bu tamamen zevk meselesi.
Değineceğim diğer mevzu ise bu aileyi pek iyi tanımadan belki de sonradan pişman olunacak bir takım söylemler. Bu kısmı çok uzatmadan şu kadarını söyleyeceğim endüstüriyel üretimden anlamayan sefa abi inanın bana o bıçağın aynını bir iki eğe bir miktar zımpara ve birkaç tane işleme kalemiyle yapar bundan benim hiç şüphem yok sizin de olmasın

( sefa abim kendisinin adına konuştuğum için kızmaz umarım)