merhabalar.
biliyorum bodoslama dalıyorum.Forumu okudum okudum sunu göremedim ya ben göremedim.
ben ilk bıcak deneyimim için sabırsızlanıyorum.
Kaç gundur kafamda ne alsam ?neler almam gerekıyor? eksik bişeyim olmasın?suydu buydu derken günler gecıyor.
Bazen konunun daha dırek ortasından bısey bulup izliyorum arastırıyorum bazende basından corba oldum
ama bu işide yaparak sorarak ogrenmek istiyorum.Okumaktan zıyade kendım yaparak tecrube edinerek oyuzden
bana lütfen baslangıc için neler almam lazım
madde madde yazabılırmısınız?
1
2
3
4
5
6
amatorum acemiyim çelk hakkında elbet bilgim yok.siz degerli ustatların yardımına ıhtıyacım var.
ben sıfırdan baslıyorum ne almalıyım ve nereden kımden temın ederım en hızlı
takımın ıyısını kullanmayı severım oyuzden tavsıye esnasında uzun surelı kullanacagım bıseyler tavsıye edersenız sevınırım
ben bu işe baslayabılmem için a,dan z ye ne gerekiyor?
Inanın bu konuyu acarken bile cok tereddut ettım simdi bir ustamız forumu okusaydın bu konuyu acmazdın dıyecek biliyorum ama hakıkaten artık sabırsızlıktan dayanamadım.istediğim seyi ben sormadıgım surece okuyarak elde edemıyorum.bu tamamen benım okuzlugumden sizden bunun içinde cok özürdiliyorum cezam neyse razıyım.Biyandan hemen baslayım bıyandan karsılastıgım sorunları forumda aratarak cevabını bulmaya calısayım istiyorum
simdi bana sen simdiden bırak bu işi demezsiniz ondan bile korkuyorum .