Harika bir işçilik videosuymuş. . Dikkatimi çeken ise adamın kullandığı nokta çok ilginç
Bende o noktalama aletini çok beğenmiştim, aliexpress'den bir tane sipariş ettim.İyi cıkarsa linkini atarım ustam.
Tarık usta aliexpress te var yaklaşık 10 tl spring punch diye arayabilirsin. Ben aldım ucu biraz daha sert metal olsa daha iyi olur.Alıntı yapılan: Haznedar - 02 Ekim 2016, 17:49:26Harika bir işçilik videosuymuş. . Dikkatimi çeken ise adamın kullandığı nokta çok ilginç
Alıntı yapılan: Kutsal - 02 Ekim 2016, 18:37:30Bende o noktalama aletini çok beğenmiştim, aliexpress'den bir tane sipariş ettim.İyi cıkarsa linkini atarım ustam.Tamamdır Bülent Abi. Beklemedeyim Alıntı yapılan: Erdemk - 02 Ekim 2016, 18:40:57Tarık usta aliexpress te var yaklaşık 10 tl spring punch diye arayabilirsin. Ben aldım ucu biraz daha sert metal olsa daha iyi olur.Alıntı yapılan: Haznedar - 02 Ekim 2016, 17:49:26Harika bir işçilik videosuymuş. . Dikkatimi çeken ise adamın kullandığı nokta çok ilginç İllaki ucunu değiştirmek için bir yol vardır
Evet yaa, konuyu dağıttık.Kusura bakma Osman kardeşim.