- Osman arkadaşımız listeyi düzenlemiş sağolsun. Konunun başından beri de liste konusunda sürekli destek oldu, kendisine teşekkür ediyoruz.
Aşağıya listenin son halini ekliyorum, listeden iki arkadaşımızı çıkardık, daha önceden bıçak deneyimleri olduğu ve en azından izlenecek yol konusunda bilgileri olduğunu düşünerek bu yolu izledik. Aynı mantıkla gözümüzden kaçan ve yaptığımız bir hata varsa, uyarırsanız düzeltiriz. Anlayışla karşılanacağına inanıyoruz.
- 06.10.2016 da kapatalım diye öneride bulunmuştum, itiraz gelmediğine göre bugün gece 24.00 da liste kapanır.
- Ağzı açılmış ve ısıl işlemi yapılmış taslakları hediye listesinden çıkarıyoruz. Hediye veren arkadaşların, çekilişin asıl amacıyla ilgili mantık çerçevesinde bu gerekçeyi anlayışla karşılayacaklarına inanıyoruz, ki zaten tüm arkadaşlarımız amacın ne olduğunu bilecek deneyime sahiptir. Ben kimlerin böyle taslak hediye edeceğini kaçırmış durumdayım, kendileri listeden isim silerlerse çok seviniriz.
- Taslak kazanan üyelerin de işleriyle ilgili gelişmeleri ve aşamaları, bir başlık açarak paylaşmaları bizleri mutlu eder ve aynı zamanda herkes önerilerle durumu destekler. Bunu önemsiyoruz.
- Taslakla ilgili, su verme durumuna kadar tüm işlemler bittikten sonra ve artık su verme sürecine gelindiğinde; taslağı kazanan yapabiliyorsa kendisi, yapamıyorsa tercihen taslağı hediye eden, o da olmazsa forumdan bu işi üstlenecek gönüllü bir arkadaşımız tarafından su verme işleminin gerçekleştirilmesi çok güzel olur.
- Herkesin kendi bileceği iştir burnumuzu sokmak belki doğru olmaz ama kargo ücretini ( ısıl işlem için gidecekse o da dahil) en azından kazanan arkadaşlar ödesin önerisindeyim, ki hediye veren arkadaşları bayıltmayalım

-Benim aklıma gelenler bunlar, eklenecek/çıkarılacak bir şey varsa veya aklınıza gelirse eklerseniz/çıkarısanız seviniriz.
Taslak Hediye etmek isteyenler Listesi
1- Emin Albayrak
2- Bekir Polat
3- SERDAR
4- mehmet Dülcek
5- Kutsal
6- SARI AHMET(Nedim Durmaz)
7-Emrah
8- Haznedar (suyu verilmiş, ağzı açılmış )
9- Hasan BAHCİVAN
10- Aydın Karakişi (su verilmiş profil)
11- Gökhan BAKLA
12- mehmetucarcan (suyu verilmiş, ağzı açılmış?)
13- Salim Türk
14- eryıldız26
15- Bülent bey (eryıldız26)
16- kemal60
17- Black08
18- deserteagle
19- Setnogrom (suyu verilmiş, ağzı açılmış)
20- MURAT BUSHCRAFT (3 adete kadar)
Çekilişe Katılarak Bıçak Taslağı Kazanmak İsteyen Amatör Arkadaşlar İçin Liste
1- yılmaz.kerim
2- Oğulcan
3- mustafaramazanoyar
4- Engin 1987
5-lejyoner05(Gökhan Bayram)
6- Ayhan ELKUT
7- border
8- YusufY
9- rockes
10- kebude(ali kebude)