Elinize sağlık emeğinizede
Bu cakilar bi baska guzel oluyor ustam ellerinize saglik
Ustam elinize sağlık
Eline sağlık soytürk çakıdada tarzını oturttun senden şöyle namlu boyu15 -17c bir çakı bekliyorum tam senlik iri kıyım
gayet güzel ve farklı elinize sağlık
Tasarım harikasıCaki yapimi bana bicaktan daha zor geliyorÇok güzel elinize saglik
soytürk usta yine döpktürmüssün ellerine saglik kabzalar beni öldürüyor her seyiyle mükemmel
Alıntı yapılan: ersin1 - 18 Eylül 2016, 14:29:11Eline sağlık soytürk çakıdada tarzını oturttun senden şöyle namlu boyu15 -17c bir çakı bekliyorum tam senlik iri kıyım Teşekkür ederim. En fazla namlu boyu 13 cm lik çakı düşünüyorum zira çok büyük çakılar bana güven vermiyor... Alıntı yapılan: sagirbilal - 18 Eylül 2016, 18:57:08gayet güzel ve farklı elinize sağlık Teşekkür ederim. Alıntı yapılan: Ersin7500 - 18 Eylül 2016, 19:18:20Tasarım harikasıCaki yapimi bana bicaktan daha zor geliyorÇok güzel elinize saglik Teşekkür ederim, sırf sana değil bana da bıçak yapımından daha zor geliyor çakı yapımı, ama son seferdekileri çok sevdim talepte olunca mecbur kaldım Alıntı yapılan: Yilmaz Dogan - 18 Eylül 2016, 19:37:56soytürk usta yine döpktürmüssün ellerine saglik kabzalar beni öldürüyor her seyiyle mükemmel Sağ olasın Yılmaz ustam
yaparsın sen yaparsın Alıntı yapılan: [/quote
Ellerine sağlık
Soytürk abi senin bu Çakı bıçaklar çok güzel. Ellerin dert görmesin. O siyah dokusu farklı bir tarz katıyor... devamını bekleriz
Yapmayın böyle şeyler, olan var olmayan var