Bıçak Sanatı - Forum

toggle clamp hızlı bağlantı aparatı

gokhand

• 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
toggle clamp hızlı bağlantı aparatı
« : 05 Eylül 2016, 17:21:13 »
Belki birçoğunuzun Haberi vardır ve kullanıyorsunuz Fakat ben yeni keşfettim o yüzden benim gibi yeni keşfedilecek arkadaşlara da yardımcı olmak istedim .oldukça kullanışlı bir aparat hızlı bir şekilde seri olarak üretim için kullanılıyor Bıçak mengenesi matkap mengenesi gibi kullanmak mümkün. Tanesi 15 Lira gibi birşeydi yanlis hatırlamıyorsam . Tabii büyüklüğüne göre değişik değişik boyları var. Ayrıca dik kapananı ve yatay kapananı diye ikiye ayrılıyor. Fakat bir mengene gibi çok sıkı tutmasını beklemeyin. Sonuçta baskı yüzeyinde kauçuk elastik ve yüzey alanı küçük bir nesne kullanılmış. Sanayide mesela kaynak yaparak üreticekleri malzemenin seri olarak üretimi için bir kalıba monte edilmiş onlarcası ile kullanıyorlar.

Erdem Kırca

• 859
  • Meslek: İşçi
  • Yer: Kocaeli
Ynt: toggle clamp hızlı bağlantı aparatı
« Yanıtla #1 : 05 Eylül 2016, 22:56:00 »
Güle Güle kullanın güzel alet tutma sertliği ayarlanabilir kauçuk olan somun yerinden fakat çok sert olunca kapatması ve açması sorun oluyor vede masanın sağlam olası gerekiyor.
Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Ne elbiseler gördüm içinde insan yok. Mevlana

freenautilus

• 391
  • Meslek: Fizyoterapist
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2 : 22 Aralık 2016, 14:49:02 »
Ben de çinden minyatürünü getirtmiştim. Aldığınız fiyat uygun ve kalitesi güzel görünüyor. Güzel işlerde kullanın :)
Emrah
Instagram : EDEKO.DESIGN
www.ankaradafizyoterapist.com

yunus_cbn

• 1147
  • Yer: Manisa
« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2016, 01:39:19 »
Hep bunu ecnebi videolarında görürdüm ama ismini bile bilmezdim  :) cahillik gerçekten zor abi. Bunun linkini rica edebilirmiyim üstadım
Beni bu guzel havalar mahvetti

Erdem Kırca

• 859
  • Meslek: İşçi
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #4 : 23 Aralık 2016, 02:19:39 »
Dikey veya yatay klemp olarak google da bulabilirsiniz.
Hep bunu ecnebi videolarında görürdüm ama ismini bile bilmezdim  :) cahillik gerçekten zor abi. Bunun linkini rica edebilirmiyim üstadım
Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Ne elbiseler gördüm içinde insan yok. Mevlana

gokhand

• 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
« Yanıtla #5 : 23 Aralık 2016, 06:39:18 »
Cok güçlü bir tutuş beklemeyin. Nede olsa kauçuk bir yuzey temas ediyor. Saglam tutus icin birden fazla kombine olarak kullanilmali. Daha cok seri uretim elemani