Herkese merhabalar. Bu bölümde ustalarımızın, yetenekli abilerimizin, uzun zamandır bu işin içindeki insanların paylaştıkları eserlerin arasına bunu koymaya utanıyorum aslını isterseniz. Ama paylaşmak için içimde büyük bir istek uyandı. Herneyse, bu bıçağı birkaç ay önce aliexpress üzerinden sipariş ettim, çeliği 9cr18mov. Bir süre kullandım performansı tatmin edici en azından benim için. Geldiğinde üstünde kydex kılıf ve turuncu renkli g10 kabza vardı. Sonra bana samimi gelmeyince (

) değiştirmeye karar verdim ve elimdeki kızılağaç ile bir şeyler yonttum işte.

Evet bu arada pirinç boruyu deliğine oturturken çekiçle çakmam gerekti, sonrasında ezilmiş ve genişlemiş kısmı temizlemeyi unuttuğum için kabzayı takarken çatladı. Çatlamış olan yeri epoxy ile yapıştırıp işleme devam ettim.

Tabi orijinal kabzanın tüm kıvrımlarını yapmadığım için kydex kılıf artık kullanışsızdı, zaten kydex de istemiyordum pek, ben de böyle bir kılıf yaptım. Rengini koyulaştırmak için de ayakkabı boyası kullandım, ne kadar doğrudur bilmiyorum aklıma o geldi..
Bu da bir aradayken. Ve belirtmem gerekir sanırım ilk işim. Herkese teşekkürler.