Bıçak Sanatı - Forum

Bıçak Mengenesi

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
Bıçak Mengenesi
« : 01 Ağustos 2016, 23:04:20 »

Kendim için yaptığım bıçak mengenesinin videosunu paylaşmak istedim, yapmak isteyen arkadaşlara fikir verir. Bu mengeneyi genelde atölyemin önünde ayaklı mengeneme sıkıştırarak kullanacağım İnşallah. Taner ustamın mengenesini sadece tezgahta kullanabiliyordum ama artık kendi mengenemi dilediğim yerde kullanabileceğim .Bu arada Taner ustamın yaptığı dövdüm ölmez mengene de boşa çıkmış oldu, dileyen arkadaşa satabilirim, fiyatı kargo alıcıya ait olmak üzere 200 lira.

« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2016, 09:21:32 Gönderen: gökhan bakla »

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
Ynt: Bıçak Mengenesi
« Yanıtla #1 : 02 Ağustos 2016, 00:02:20 »
Ustam valla sana hayran olmamak elde değil hem çekiçle döve döve bıçak çakı balta yap hem yanında alet çekiç prs vs vs yap hemde üşenmeyip video çekip insanlara faydalı olmaya çalış ustam iyiki varsın eline koluna sağlık

Aydın Karakişi

• 1613
  • Meslek: Elektronik 1973
  • Yer: Ümraniye / 05352793989
« Yanıtla #2 : 02 Ağustos 2016, 07:09:51 »
Ustam ellerinize saglik
Geldi ölümlü yalan , gitti ölümsüz gerçek
NFK

MURAT BUSHCRAFT

• 757
  • Meslek: inşaat Mühendisi
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2016, 07:24:35 »
Abi videoyu izledim ellerinize saglik harika olmus.
TEL: 0532 550 70 68                           FACEBOOK: Murat Bushcraft                                         INSTAGRAM: murat_bushcraft

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #4 : 02 Ağustos 2016, 12:24:35 »
çok başarılı. ellerine sağlık. kabza yapımında ihtiyaç duyulan her açıya sahip. tebrikler valla... :2up
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #5 : 02 Ağustos 2016, 23:26:41 »
Ustam valla sana hayran olmamak elde değil hem çekiçle döve döve bıçak çakı balta yap hem yanında alet çekiç prs vs vs yap hemde üşenmeyip video çekip insanlara faydalı olmaya çalış ustam iyiki varsın eline koluna sağlık

Sağ olasın Mehmet ustam, bizimde çorbada tuzumuz olsun, bir arkadaşa ilham verebilirsek ne mutlu bize.

Ustam ellerinize saglik

Teşekkür ederim.

Abi videoyu izledim ellerinize saglik harika olmus.

Sağ olasın Murat kardeşim.

çok başarılı. ellerine sağlık. kabza yapımında ihtiyaç duyulan her açıya sahip. tebrikler valla... :2up

Sağ olasın Emin, atölyenin kapısında çalışmayı sevince masaya sabit mengene ile çalışmak işkence gibi oluyor. Ama bu arkadaşla benim seyyar ayaklı mengene harika bir ikili oldu, püfür püfür rüzgarda sapı perdahlamak anlatılmaz yaşanır  :2up :2up :2up