İki sevdiğim usta'nın aynı videoda olması şu günlerde az da olsa mutlu etti paylaşım için sağ olasın ustam.
Çok açıklayıcı ve güzel bir video. Takipteyim Soytürk Bey
Eline koluna sağlık soytürk usta çok faydalı bir paylaşım olmuş
Ellerinize sağlık ustam, güzel ve faydalı bir paylaşım teşekkürler.
Ustam ellerinize sağlık. İşlerinizi çok beyeniyorum , güzel ve bilgilendirici bir video olmuş. inşallah sizin deneyimlerinizden daha çok faydalanabiliceğimiz daha fazla video çekersiniz. YouTube kanalınızın takipcisiyim orda daha fazla video görmek isteriz. İstiyenler için linki https://m.youtube.com/channel/UC4q6SvKxnTseXohASLG4oEg
soytürk usta ellerine saglik nelere imza atiyosun tek kelime helal olsun buda cok sahane bir bicak usta rulman celigimi daha keskin saglam yoksa ege celigimi daha keskin saglamaciklarsan cok sevinirim
vermis oldugun bilgi icin cok Tsk ederim soytürk ustabasarilarinin devamini dilerim
Çok güzel olmuş usta, eline koluna sağlık...
ustam su yada yağ(motor yağı,çicek yağı) ile su verme ve verilecek suyun sıcaklığı hakkında bilgi verirmisiniz.yoksa farketmezmi.
Alıntı yapılan: aşkın cakmak - 13 Aralık 2016, 01:02:51ustam su yada yağ(motor yağı,çicek yağı) ile su verme ve verilecek suyun sıcaklığı hakkında bilgi verirmisiniz.yoksa farketmezmi. Suda kesinlikle önermiyorum. Olması gereken ısıl işlem yağı ama olmaz ise şayet kanola yağıda gayet güzel iş görür. Yağın sıcaklığı 80 derece (aklımda öyle kalmış yanlış varsa düzeltilebilir ) olursa yeterli olur. Gerçi ben şimdiye kadar yağı ısıtıp su vermedim ama ısıtılıp da su verilirse daha iyi olduğunu duymuştum.