Alıntı yapılan: dela - 19 Mart 2019, 17:25:57Usta eline sağlık. Mükemmel çalışma. Üstündeki tırkıkları yaptığımız bıçaklarda taklit edebilirmiyiz?Ne demek ustam tabiki. Bu arada bu tırtık şekli eli rahatsız etmeden çok daha iyi bir tutuş sağlıyor. Ancak açılara dikkat etmek gerekiyor. Malum diş eğesi kullanımı çok basit görünse de serbest elde biraz zor oluyor. ..........................................
Usta eline sağlık. Mükemmel çalışma. Üstündeki tırkıkları yaptığımız bıçaklarda taklit edebilirmiyiz?
Alıntı yapılan: atikmehmet - 20 Mart 2019, 09:21:30Alıntı yapılan: dela - 19 Mart 2019, 17:25:57Usta eline sağlık. Mükemmel çalışma. Üstündeki tırkıkları yaptığımız bıçaklarda taklit edebilirmiyiz?Ne demek ustam tabiki. Bu arada bu tırtık şekli eli rahatsız etmeden çok daha iyi bir tutuş sağlıyor. Ancak açılara dikkat etmek gerekiyor. Malum diş eğesi kullanımı çok basit görünse de serbest elde biraz zor oluyor. ..........................................Teşekkür ederim. Ben sizin kadar uğraşmayı düşünmemiştim. Bıçakları genelde eğeden yaptığından eğede zaten var olan tırtıkları kullanmayı düşünmüştüm. Sizinki benim için zor. Bende o kadar sabırda yok zaten. Tekrar teşekkür ederim.
Ağabey ellerine sağlık. Bıçaklar resmen göz kamaştırıyor.
Çalışmalarına ağzı açık bakmaktan öte sadece sabrına hayranım. Özel insanlardan birisin gözümde Mehmet biladerim
Mehmet eline sağlık, sapta kullandığın fildişi renkteki malzeme nedir ?
ustam bu nasıl bir sabır böyle harikulade...
Bu şaheserlere sahip olan kişiler gerçekten kıymetini bilmeli elinize kolunuza sağlık usta alışıla gelmişin dışında eserler tebrikler.
Ustam kolay gelsin. Sapın sonunu karabela sapı gibi gördüm biresimde, karabela gibi mi bitecek yoksa yuvarlak bir hat mı.
Çeliği ne, namlu kaç cm, kabza ne ağacı merak dahi etmedim. Güzelliğine bakıp elinize sağlık ustam diyebiliyorum sadece.
Çok güzel görünüyor. Merakla bekliyorum...
Gerçekten de çok güzel...
Ustam siz, memleketin bu konudaki nadide sanatçılarından birisiniz. Zamanınız, ilhamınız bol olsun inşallah.
Mehmet arkadaşım. Gelip senden ders alasım var.