Güzel günlerde kullan Tarık Ustam. Eline sağlık, çok güzel olmuş.
Gule güle kullan Tarık ustam.
Güzel olmuş. Eline sağlık.
Elinize sağlık Tarık usta, performans videosuda isteriz
Cok guzel yapmissin Tarik usta.Bende gecen hafta Metin Anan ustayi ziyaret ettigimde benzer bir modifikasyon gormustum.
Tarık Ustam Tamda İhtiyacım olan çözümü buldum sayende Ellerine sağlık.
Eline sağlık.Araya kaçacak parça riskini düşürmek adına aralığı olduğunca dar bırakmak daha iyi olmaz mı?
elinize sağlıkbende demir talaşı dönmeyi sağlayan plastik silindirlerde hasar yapıyor hep bi temizlik istiyor.bi çözümde bulamadım
Alıntı yapılan: sagirbilal - 27 Eylül 2016, 23:38:54elinize sağlıkbende demir talaşı dönmeyi sağlayan plastik silindirlerde hasar yapıyor hep bi temizlik istiyor.bi çözümde bulamadımTesterenin makaraya girmeden önceki pozisyonunda iken fırça sistemi uygulamadınız mı?
Alıntı yapılan: Haznedar - 27 Eylül 2016, 23:47:55Alıntı yapılan: sagirbilal - 27 Eylül 2016, 23:38:54elinize sağlıkbende demir talaşı dönmeyi sağlayan plastik silindirlerde hasar yapıyor hep bi temizlik istiyor.bi çözümde bulamadımTesterenin makaraya girmeden önceki pozisyonunda iken fırça sistemi uygulamadınız mı?sadece ayak yaptım makitanın testeresi fırça sistemi görmedim sizinkinde varsa bi fotograflayıp gönderseniz çok makbule geçer.bakar yaparım belki
bakayım ilk işim o olacak yarın.teşekkürler
Elinize sağlık