Eğeleme rampası yaptım ahşap ama iş görür mü bilmiyorum Fotoğraf paylaşmayı beceremedim Forumda foto paylaşma ile ilgili bir bölüm vardır ama bulamadım Şerit zımpara yapı markette bulamadım 80 kumdan yukarı zımpara bulabildim 3-5 parça aldım Mengene Stanley dövme değil galiba döküm
Demir testeresiyle fazlalıkların bir kısmını attıktan sonra eğeyle de geri kalanı atıp taslağı çıkarabilirsiniz. Yanınıza yedek atlet ve tişört almayı unutmayın, ter dökeceksiniz.
Avuc taslamanin d2 yi sertlestirdigi fikrine katimliyorum. Lazer kesimden kenarlari sert olarak gelen d2 celigin kenarlarini avuc taslama ile alarak calismaya baslamistim. Eger serit testere gibi bi imkaniniz yok ise bence en buyuk yardimci avuc taslama. Tehlike konusuna gelince kuralina uygun kullanilan aletler genelde tehlikeden cok kolayliktir. Çurutme yontemi belki tercih edilebilir ama sutun matkap yok ise oda kabus olur hic denemeyin bence (son soyledigim benim beceriksizligimden kaynakli olabilir ). Avuc taslama olmiycaksa demir testeresi ve ege biraz kas yapmanin zarari olmaz.
Ben eğe ile çalışırken sertleştiğini düşündüm ve ısıl işlem yapan mühendise sordum bölgesel sertleşme olur dedi. Tabi tecrübeli olan sizlersiniz.