Bıçak Sanatı - Forum

Metabo bant zımpara makinesi

cem eser

• 752
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Ereğli/KONYA
Metabo bant zımpara makinesi
« : 18 Haziran 2016, 15:39:48 »
Sevgili forum üyeleri bir süredir almayı düşündüğüm bir bant zımpara makinesi var.Daha doğrusu bant zımparalı taş motoru.Bu konu daha önce forumda konuşulmuş ama konuşulan ürün markası metabo değil ve bu kadar da güçlü bir alet değil.Hep olumsuz yorum almış..Bu ürün metabo olduğu için işimi göreceğini düşünüyorum.Hem ağız açmada,hem de polisajda kullanacağım..Ürünü kullananınız var mı? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.saygılar.
Giriş Gücü:  500 W
Çıkış Gücü:  310 W
Giriş Voltajı: 400/50 V
Yüksüz Devir:  2980 d/d
Tork: 2,3 Nm
Taş Ölçüsü: 175x25x32 mm
Zımpara Ölçüsü: 1020x50 mm
Ağırlık: 14,5 kg
İndüksiyon Motor
İstemdışı Çalışmayı Önleme
Trifaze
Bir avuç toprak,birazda suyum ben.
Neyimle övüneyim,işte buyum ben.

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: Metabo bant zımpara makinesi
« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2016, 16:39:16 »
Güç olarak bence çok güçlü değil ama amatör kullanımda işinize yarar
Ürün trifaze olarak geçiyor evde kullanacaksanız sanayi elektriği lazım.
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2016, 16:44:55 Gönderen: Osman Kurt »
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

mehmet_

• 1011
« Yanıtla #2 : 18 Haziran 2016, 16:41:11 »
Nette fiyatı 600-650 tl aralığıbda görünüyor. Fiyatı göz önüne alınca bana göre pişman olma riski yüksek bir alışveriş olurdu. Modifiye etmeden istediklerinizi rahatlıkla yapabileceğinizi sanmıyorum.

Ancak yurtdışında kullanan var
http://www.britishblades.com/forums/showthread.php?197500-Metabo-BS-175

Ben olsam iki teker bir bant zımpara alırdım üzerine biraz daha ekleyip. Hatta geçenlerde Adana'daki bir ustadan bahsedilmişti, iki teker bant zımparayı 700 tl'ye satıyor diye. Ona da bir bakın isterseniz.
I stopped explaining myself when I realized people only understand from their level of perception.

https://www.instagram.com/atolye_dervis/

Erdem Kırca

• 859
  • Meslek: İşçi
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #3 : 18 Haziran 2016, 23:58:27 »
Ben 2 teker zımpara yapıyorum bitme aşamasında bemcede o makinayı alacağınıza 2 teker yapın çizimleri Aydın Karakişi abinin açtığı konuda var. Düşünürseniz özelden yazın küçük parçaların autocad çizimleride var bende Tuncay arkadaşımız lazer kesim yapıyor teker yaptırabilirseniz daha ucuza denk gelir hemde siz yapınca daha çok haz veriyor.
Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Ne elbiseler gördüm içinde insan yok. Mevlana

cem eser

• 752
« Yanıtla #4 : 20 Haziran 2016, 09:51:20 »
Osman bey ve Mehmet bey ve Erdem bey öncelikle ilginize teşekkür ederim.Makinenin gücü beni de pek tatmin etmedi açıkçası.Ama işlevsel olası hoşuma gitti doğrusu.Erdem bey kendim yapmayı düşündüm ama burada sanayici arkadaşlar pek sıcak bakmadı bu işe.
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2016, 09:54:17 Gönderen: cem eser »

Erdem Kırca

• 859
« Yanıtla #5 : 20 Haziran 2016, 17:09:23 »
Bence arkadaşlarınız uğraşmak istememiş sonuçta forumda bu makinayı kullananlar var. Tercih sizin tabikide
Osman bey ve Mehmet bey ve Erdem bey öncelikle ilginize teşekkür ederim.Makinenin gücü beni de pek tatmin etmedi açıkçası.Ama işlevsel olası hoşuma gitti doğrusu.Erdem bey kendim yapmayı düşündüm ama burada sanayici arkadaşlar pek sıcak bakmadı bu işe.
Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Ne elbiseler gördüm içinde insan yok. Mevlana

cem eser

• 752
« Yanıtla #6 : 21 Haziran 2016, 15:43:56 »
Aynen uğraşmak istemediler.Kendim yapma konusunda size katılıyorum ama bu şartlarda çok zor.Bu bant zımparayı kullanan var dediniz.Kim biliyor musunuz?

Erdem Kırca

• 859
« Yanıtla #7 : 21 Haziran 2016, 16:30:01 »
2 tekeri kullanan var demek istemiştim  :)
Aynen uğraşmak istemediler.Kendim yapma konusunda size katılıyorum ama bu şartlarda çok zor.Bu bant zımparayı kullanan var dediniz.Kim biliyor musunuz?

cem eser

• 752
« Yanıtla #8 : 11 Temmuz 2016, 13:15:34 »
Anladım.