Profilin şekli bana hitap etmiyor ama kabza gelince çok değişik bir işe dönüşebilir beklemedeyim elinize sağlık. Çeliğin kalınlığı nedir ?
Çok farklı bir profil olmuş model tamamiyle sizemi ait yoksa beyendiğiniz bir modelmidir çok merak ediyorum benim çok ilgimi çekti. Bitmiş hallerini merak ediyorum iyi çalışmalar.
Bu tür paslanma direnci yüksek metalller de fiber lazer teknolojisini tercih etmenizi şiddetle öneririm Eylem beyin bahsettiği yanma gerçekleşen bölgeler çok temiz ve güzel çıkacaktır. Çok farklı bir profil olmuş model tamamiyle sizemi ait yoksa beyendiğiniz bir modelmidir çok merak ediyorum benim çok ilgimi çekti. Bitmiş hallerini merak ediyorum iyi çalışmalar.
Alıntı yapılan: Tuncaykucuk - 13 Haziran 2016, 22:42:04Bu tür paslanma direnci yüksek metalller de fiber lazer teknolojisini tercih etmenizi şiddetle öneririm Eylem beyin bahsettiği yanma gerçekleşen bölgeler çok temiz ve güzel çıkacaktır. Çok farklı bir profil olmuş model tamamiyle sizemi ait yoksa beyendiğiniz bir modelmidir çok merak ediyorum benim çok ilgimi çekti. Bitmiş hallerini merak ediyorum iyi çalışmalar.Yanma ve çapaklanma olan bölgeleri kumlayacağım. modeli biraz sağdan soldan biraz da kendi haya gücüm ile solidworks de çizdim. dediğim gibi ilk denemem ve amatörlükler oldu doğrudur. kabza ufak oldu mesela 4 parmak sığmıyor bir sonraki denemem Elmax 4,2mm'den olacak. siparişini verdim. şef bıçağı düşünüyorum.Hayırlısı
Alıntı yapılan: KnX - 15 Haziran 2016, 08:44:45Alıntı yapılan: Tuncaykucuk - 13 Haziran 2016, 22:42:04Bu tür paslanma direnci yüksek metalller de fiber lazer teknolojisini tercih etmenizi şiddetle öneririm Eylem beyin bahsettiği yanma gerçekleşen bölgeler çok temiz ve güzel çıkacaktır. Çok farklı bir profil olmuş model tamamiyle sizemi ait yoksa beyendiğiniz bir modelmidir çok merak ediyorum benim çok ilgimi çekti. Bitmiş hallerini merak ediyorum iyi çalışmalar.Yanma ve çapaklanma olan bölgeleri kumlayacağım. modeli biraz sağdan soldan biraz da kendi haya gücüm ile solidworks de çizdim. dediğim gibi ilk denemem ve amatörlükler oldu doğrudur. kabza ufak oldu mesela 4 parmak sığmıyor bir sonraki denemem Elmax 4,2mm'den olacak. siparişini verdim. şef bıçağı düşünüyorum.Hayırlısı Bence daha basit çeliklerle çalışsanız biraz tecrübe edene kadar daha sağlıklı olur diye düşünüyorum saygılar.
Chipper sleipnerde neymiş . Bi anlatsan