Bıçak Sanatı - Forum

Sigara

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: Sigara
« Yanıtla #40 : 20 Haziran 2016, 23:43:18 »
Aynen içmemek en önemlisi. E-Sigara da %100 sağlıklı değil, bunu da belirtmek gerekir.

HKN

• 194
  • Hakan
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Antalya/Trabzon
« Yanıtla #41 : 21 Haziran 2016, 02:14:06 »
Beyler bu bahsi kapatalım. :-\

Sigaradan nefret eden benim bile siz anlattıkça içesim geliyor. ;D

Alemencik

• **
  • 76
  • Meslek: Uzman cavus
  • Yer: Sirnak
« Yanıtla #42 : 21 Haziran 2016, 04:28:38 »
Beyler bu bahsi kapatalım. :-\

Sigaradan nefret eden benim bile siz anlattıkça içesim geliyor. ;D

Sakın ha  :D İskender yada patlıcan kebabı anlatmıyoruz :))sigaradan kurtarıyor diye bu cabamız
Yere çakılana kadar kanatlarım olduğuna inanacağım

Murat AKIN

• 619
  • Meslek: Emekli teknik öğretmen
  • Yer: Tekirdağ
« Yanıtla #43 : 21 Haziran 2016, 10:14:58 »
Sigara en büyük sanayilerden birisi gerek tütün üretimi, arkasında bıraktığı pis artıklar, hastalık, hastalık tedvisi için yapılan masraflar.gibi bir çok alanı kapsıyor.

Hele içmeyenlere verdiği rahatsız edici kokusuyla tam düşünülmesi gereken bir konu.

Artık kapalı alanlarda olan yasakla biraz daha iyi oldu kapalı bir yere gitsen: eve gelince elbiseler balkona asılır kafa bir kaç kere sabunlamak şartıyla banyo yapılırdı.

Adama soruyorsun ben hayatımda içki içmedim diyen birileri var, sigarayı kullanıyor ama tütünün şarapla yıkandığını düşünmüyor.

Artık günümüzde bunun yerlisi olsa sorun daha az olacak da hepsi yabancı oldu.

Havaya giden büyük bir milli servet........

Bunları biraz rahatça yazıyorum    "yaşım küçük olduğu için sigaya başlayamadım"   daha.

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #44 : 21 Haziran 2016, 10:32:12 »

Babalar ben 20 senedir sigara içiyorum, sigara hakkında bu kadar lafı bir araya getiremem. ???  Harbi gözüm korktu.

Valla dayanamadım söyleyeceğim, bu kadar teferruatlı iş sigarasız nasıl yapılır ben strese girerim  ::)

iki değerli ustam duygularıma tercüman olmuş.  :D

benim yeğenim son zamanlarda bu işe merak sarmış. bu işin forumları filan varmış ve oralara üye olmuş. toplantılarına katılmış, bir sürü ürün denemiş, deneyenlerden bilgi almış vs... likit meselesini sorduğumda, likiti de artık biz yapıyoruz abi, demişti. valla ben sigaradan memnunum, seviyorum bu mereti. ama detaylarda çok boğulmaktansa bir gün niyet edersem yeğene "al şu parayı, ne lazımsa getir" demeyi düşünüyorum :) ben o kadar detayın altından kalkamam, aklım almaz, Sefa hocamın dediği gibi, o iş sigarasız olmaz  ^-^
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #45 : 21 Haziran 2016, 11:23:41 »
Hocam soyle izah edeyim ben diyorum ki BMW 320 diye birsey var cok iyi az yakiyor konforlu .siz diyorsunuz yok ya uğraşamam onla torosun yerini hic tutar mı.elektronik sigarayla bir gun geçirince zaten sizin dudak tiryakiliği yada ben seviyorum bunu dediginiz herşeyin aslinda bahane olduğu ortaya cikiyor.yanlis anlamayın sadece sigarayi bırakmaya gönülsüz kişileri gorunce üzülüyorum. sanane seviyorum diyor da olabilirsiniz.ama imkanınız varsa bırakın hangi yöntemle olursa olsun . Yoksunluk hissetmiyorsunuz aramıyorsunuz sigarayi hatta oldu ki likittiniz bitti normal sigara içmeye devam ediyorsunuz.likitim bi an once gelsin de o pis kokudan uzaklaşayım diye icin can atacaksınız .
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 11:37:02 Gönderen: Alemencik »

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #46 : 21 Haziran 2016, 11:33:59 »
Bu başlığı her açtığımda yazılar gülümsetiyor beni :) Bakmayın bir laf yaptığımıza e-sigara uğraşmak sanıldığından daha zevkli. Dediğim gibi lafı çok icraatı az aslında. Çok fazla kendini kaptıranlar var ve birçok kişi hobi olarak bakıyor bu olaya. Tel, pamuk değiştirmek bu forumdakiler için çocuk oyuncağı :) 

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #47 : 21 Haziran 2016, 11:38:44 »
Civiye tel sarıp icinden sonra icinden pamuk geçirmek.bunun videosunu izleyince 20 dk anlatıyorlar 😀

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #48 : 21 Haziran 2016, 11:49:03 »
İnsanlar kendini fazla kaptırmış ve detaylarda boğuluyorlar. Dediğim gibi 3-4 günde bir benim en fazla 2 dakikamı alan bir işçiliği var.  Aslında detaylar için bu forum yeri değil. Biz sadece böyle bir şeyin olduğunu ve sigaraya göre çok daha sağlıklı bir ürün olduğu uyarısını yapmış olalım. Detaylara girmeye kalkarsak bir sürü başlık açılması gerekir. Merak edenler bilgiye zaten ulaşır.

esedullah

• *
  • 2
  • Meslek: özel sektör
  • Yer: ankara
« Yanıtla #49 : 22 Haziran 2016, 13:08:36 »
selaminaleyküm
18 yıl günde en az 1 paket olmak kaydı ile sigara içen biri olarak istanbul - Taksimde Doktor Belma hanımın kliniğinde 1 saatli hipnoz terapisi ile 3 yıldır sigara içmiyorum
şiddetle tavsiye ederim çevremde bu kadın sayesinde sigara bırakan insanlar var

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #50 : 22 Haziran 2016, 14:12:57 »
Ne güzel. Bırakmaya karar verdikten sonra zaten gerisi kolay oluyor ama hipnozda duyduğum kadarı ile faydalı yöntemlerden birisi. Sİz en güzelini yapmışsınız. Direk bırakmak en güzeli.