Herkese güzel yorumları için tesekkur ederim.Çakıları türkiyeden ciddi paralar verilerek alındı.Zamlı geldi.Hayalim güzel bir koleksiyona sahip olmaktı cok sükür gerçekleşiyor.Bu arada yurt dısından getirtme imkanı olan arkadaslar varsa cüzzi miktarda kar bile vererek hem kendine kaynak saglama hemde bana yardımcı olmalarını bekleyerek benimle iletisime geçebilirler.Tekrar tesekkürler...
Evet güzel topladık ama evlilik nedeni ile satışa koydum.Satılınca inş Chris reeve,strider vs gibi markaları inceleyeceğim Allahtan bir mani olmazsa
gerçekten güzel kolleksiyon , satacak olmanıza üzüldüm çünkü belliki bir sevda var , ayrılmak zor olacaktır eminim. neyse ki daha güzel kolleksiyonlar oluşturabilecek gibisiniz.
Alıntı yapılan: knifelover ! - 08 Ağustos 2016, 22:46:52Evet güzel topladık ama evlilik nedeni ile satışa koydum.Satılınca inş Chris reeve,strider vs gibi markaları inceleyeceğim Allahtan bir mani olmazsa Forumda da satışa koyabilirdiniz yada linkini verirseniz belki almak isteyen arkadaşlar çıkar