Bıçak Sanatı - Forum

ilk deneme

Cosmical

• 287
  • Evren ATAK ,40 civarı
  • Meslek: Çelik Ticareti
  • Yer: Eskişehir
ilk deneme
« : 03 Haziran 2016, 18:00:24 »
Buda bir arkadaşıma daha önce yaptığım işe özel bir ahşap kazıma bıçağı tek açılı , bu forumdan önce hiç de özenmeden çap25 fiber malzemeye 2 delikle pimleyerek veriyordum  :) ama burada usta işi bıçakları inceledikten sonra ve balıkçı bıçak kardeşlerle tanıştıktan sonra  yaptığımız sanayi işiyle devam etmek ayıp olacaktı ve bir cesaretle ceviz ağacından sap denemesi yaptım , bıçak geometrisine uygun estetik bir sap yapmaya çalıştım ancak pek de becerikli değilim bu konularda görüldüğü üzere ve ne kadar zahmetli bir el emeği olduğunu uzun eğe ve zımparalamalarda  anlamış durumdayım .  umarım becerimi geliştirebilirim, şimdi sadece cilası kaldı bu konularda hiçbir tecrübem yok tavsiyelerini bekliyorum.

Volkan YILMAZ

• *
  • 43
  • Meslek: ikm
  • Yer: bandırma
Ynt: ilk deneme
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2016, 01:50:57 »
belli ki uzun emek vermişsiniz cok temiz ve sade bir görünüme sahip temiz iş çıkartmıssınız =)
taklidin bittiği yerde başlar sanat

Cosmical

• 287
  • Evren ATAK ,40 civarı
  • Meslek: Çelik Ticareti
  • Yer: Eskişehir
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2016, 08:19:29 »
belli ki uzun emek vermişsiniz cok temiz ve sade bir görünüme sahip temiz iş çıkartmıssınız =)
teşekkürler , cevap yazan tek kişisin :D nezaket gösterdin, umarım paylaşacak daha iyi işler çıkartabiliriz paylaşacak.

Kadir...

• 1102
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #3 : 07 Temmuz 2016, 14:57:35 »
Eline sağlık

mustafaramazanoyar

• 808
  • Bende kesin karbon eksikliği var :)
  • Meslek: Arkeolog, Boulderer
  • Yer: manisa/salihli
« Yanıtla #4 : 07 Temmuz 2016, 17:15:19 »
Pimlerde biraz çapak var ama sade güzel olmuş. :)
Hakuna Matata