Bıçak Sanatı - Forum

Lazer Kesim

Tuncaykucuk

• 82
  • Meslek: Makina teknikeri (lazer kesim)
  • Yer: Eskişehir
Ynt: Lazer Kesim
« Yanıtla #60 : 08 Ekim 2016, 14:19:11 »
Ustam profiller satılık mı ya da böyle bir daire testere göndersek bize yaklaşık bu sayıda profil çıkartılması kaça mal olur?
Hocam bu profiller forumdan bir arkadaşımızın. Fiyat tamamen süre odaklı olduğu için tahmini bir şey söyleyemem ama siz bana elinizdeki testerenin çapını kalınlığını ve istediğiniz profillerin fotolarını varsa çizimlerini yollarsanız ben size o profilden kaç adet çıkar kaç tl ye olur dönüş yaparım. Elimde ayrıca ck75 4mm bulunmaktadır bilginiz olsun saygılar..
Makina İşler El Övünür.

smanovic

• *
  • 7
  • Meslek: mühendis
  • Yer: samsun
« Yanıtla #61 : 08 Ekim 2016, 23:11:45 »
lazer kesim yapan yerler genelde büyük firmalar olduğu için ya yüksek fiyat çekiyorlar ya da küçük işle hiç ilgilenmiyorlar. bu açıdan sizin gibi ilgilenenlerin olması faydalı olmuş

Tuncaykucuk

• 82
« Yanıtla #62 : 09 Ekim 2016, 00:08:07 »
lazer kesim yapan yerler genelde büyük firmalar olduğu için ya yüksek fiyat çekiyorlar ya da küçük işle hiç ilgilenmiyorlar. bu açıdan sizin gibi ilgilenenlerin olması faydalı olmuş
  Bir çok arkadaş memnun bi araya gelip bi profil ve ya bir bant zımpara makinası uzerinde istediğimiz yerlerinde değişiklik yapıp imalata dökmek bundan güzel sonuçlar almak gerçekten çok faydalı
Makina İşler El Övünür.

vural

• 211
  • Meslek: cam filmi
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #63 : 09 Ekim 2016, 08:21:43 »
 tuncay arkadaşıma profilleri tasarlarken bana göstermiş olduğu sabırdan dolayı teşekkür ederim. kendisine sadece resim gönderdim ve o resimlerden pdf dosya oluşturdu .resimlerin açılı çekilmesinden kaynaklanan ölçü farklarını milim milim düzelttik sonuçta kişiye özel bıçaklar çıktı. elinize sağlık

adem42

• 647
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #64 : 09 Ekim 2016, 09:43:16 »
tuncay arkadaşıma profilleri tasarlarken bana göstermiş olduğu sabırdan dolayı teşekkür ederim. kendisine sadece resim gönderdim ve o resimlerden pdf dosya oluşturdu .resimlerin açılı çekilmesinden kaynaklanan ölçü farklarını milim milim düzelttik sonuçta kişiye özel bıçaklar çıktı. elinize sağlık
Tuncay Bey gerçekten çok sabırlı ve yardım sever sayesinde bant zımpara makinem oldu.  :2up

Tuncaykucuk

• 82
« Yanıtla #65 : 09 Ekim 2016, 21:26:26 »
  Vural abi senin gibi degerli biriyle calismak cok zevkliydi bu bicak isi sabir isiymis bende bunu ogredim  :) beni acele ettirmeyerek anlayisli yaklastigin icin ben cok tesekkur ederim.
Makina İşler El Övünür.

Tuncaykucuk

• 82
« Yanıtla #66 : 09 Ekim 2016, 21:37:19 »
Tuncay Bey gerçekten çok sabırlı ve yardım sever sayesinde bant zımpara makinem oldu.  :2up
Adem abi ovgunden dolayi cok tesekkur ederim Bu forum sitesi sayesinde bir cok sey ogrendim sizler gibi bir suru degerli arkadasim oldu burda yani bicak sanati forum sitesindeki arkadaslara bir borcum var bunu da isteklerine en kaliteli sekilde ve bikmadan usanmadn yardim etmek gorevim die dusunuyorum. Yaptığım işlerden hakkı olan bir miktar para tabiki talep ediyorum ama forum sitesindeki arkadaşlar benim sadece ticaret yaptığımı düşünmesinler bu işi sevdiğim için ve zevk aldığım için yapıyorum. İnsanın boş vakitlerini sevdiği bir işle geçirmesi kadar gzel bir şey yok.
Makina İşler El Övünür.

eryıldız26

• 533
  • Meslek: metal boya
  • Yer: ANKARA-OSTİM
« Yanıtla #67 : 10 Ekim 2016, 23:25:39 »
hoş geldiniz.
ISIL iŞLEM, aeb_l,n690,n695,4116,d2, o1,o2,1075,crv80,cıva,rulman çeliği,kabze malzemeleri,lineer,pirinç ve paslanmaz,pim ve borular biley taşları ve elmas eğeler,bıçak mengeneleri,bıçak profilleri.Benzinli kamp ocakları. Iletişim için 05322803426.         Facebook anadolubicakatolyesi.

Tuncaykucuk

• 82
« Yanıtla #68 : 10 Ekim 2016, 23:40:32 »
hoş geldiniz.
Teşekkürler Hoşbulduk.
Makina İşler El Övünür.

tuncermetal

• *
  • 34
  • www.tuncermetal.com
  • Meslek: Ceo
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #69 : 24 Ekim 2016, 17:20:16 »
Tuncaykucuk forumdaşım istanbuldan malzeme talebi olursa bende yardımcı olmaya çalışırım.

Yardımcı olabileceğim ürünler arasında,
301 paslanmaz yay çeliği - aisi 1.4310 paslanmaz
304 paslanmaz sac
C75 Sulu beyaz yay çeliği
C75 Sulu menevişli yaylık çelik
Ck45 Susuz çelik - Ck60 Susuz çelik - Ck67 Susuz yaylık çelik
Fosfor bronz bant ve plaka
Dkp ve siyah sac

www.tuncermetal.com  siteden iletişimde kurabiliriz.
bilgi@tuncermetal.com
www.tuncermetal.com - bilgi@tuncermetal.com
c75 sulu yay çeliği , c67 susuz yaylık çelik, ck67 susuz çelik, ck60 susuz yay çeliği, fosforbronz bant, c45 çelik, 304 paslanmaz, 301 paslanmaz yaylık çelik, Dkp sac,Ck 75 Sulu yaylık çelik...

Tuncaykucuk

• 82
« Yanıtla #70 : 25 Ekim 2016, 00:43:52 »
Teşekkür ederim yakın zamanda iletişime geçicem firmanızla. Hayırlı işler.
Makina İşler El Övünür.

tuncermetal

• *
  • 34
  • www.tuncermetal.com
  • Meslek: Ceo
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #71 : 25 Ekim 2016, 10:37:41 »
teşekkürler, iyi çalışmalar...
www.tuncermetal.com - bilgi@tuncermetal.com
c75 sulu yay çeliği , c67 susuz yaylık çelik, ck67 susuz çelik, ck60 susuz yay çeliği, fosforbronz bant, c45 çelik, 304 paslanmaz, 301 paslanmaz yaylık çelik, Dkp sac,Ck 75 Sulu yaylık çelik...