Elinize sağlık. Tam anlamıyla bir takım olmuş. 
Eyvallah Tarık ustam,bana yetecek kadar oldu:)
Başlığı yanlış yazmışım kusura bakmayın çalışma 'setnogrom 14' olacaktı
Eline sağlık engin hocam çok güzel 
Muhakkak özel bir yanı vardır ama küçük bir fener olaymış iyiymiş 
Çok sağol Hasan hocam,özel yanı şu daha geniş açıda bir aydınlatma istediğimden.Doğada olacağım zaman hep sağ yanımda illa bu yada benzeri oluyor.Bende tek başıma gece şöyle biraz dolanırım o yüzden lazım olduğunda geniş açıda aydınlatması olsun istedim.
Eline sağlık. Umarım set işine çok yarar ama sete de mecbur kalmazsın.
Bir uyarım olacak. Fener yada diğer düdüklü alet gibi çok parçalı vidalı aletlere böyle setlerde çok dikkat etmek gerek. Gevşeyip su sızdırmazlığını kaybetmemesi, hatta daha kötüsü tamamen sökülüp dağılmaması için ya bunları zaman zaman kontrol etmeli yada böyle birleşim yerlerini bant, locktite filan gibi bir ürünle güvene almalı. hep cebimde taşıdığım, hazneli düdüğüm olsun, eski maglite fenerim olsun zaman zaman sökülerek sorun çıkardılar.
Eylem abi teşekkür ederim.İnşallah kimse mecbur kalmaz ama sürekli taşımak için bence basit yöntem.Ben bunları fazla uzaklaşmayacağım zaman yanımda bulunsun diye düşündüm.Bunların dışında ayrıca sırt çantamda malzemeler var.Mesela paraşüt ipi,fener,pil,çakmak,ilk yardım seti,bıçak,poşet,büyük çöp poşeti gibi hafif şeyler diğer büyük çantamda daha sağlam benzeri ürünler var fakat o çantayı pek kullanmak nasip olmadı.
Ayrıca dediklerin son derece önemli taşıdığınız zamanlarda hergün ve her yola çıkış öncesi kontrol lazım en fazla 1 dakikanızı alır.
elinize sağlık güzel takım olmuş.
Teşekkür ederim,sağolun.
xx