Bıçak Sanatı - Forum

Satış

Alemencik

• **
  • 76
  • Meslek: Uzman cavus
  • Yer: Sirnak
Satış
« : 06 Mayıs 2016, 22:53:45 »
Burada birbirinden guzel bıçaklar üretiliyor tamam herkes hobi amacli yapıyor ama sadece bu sitedekilerin ürünlerini satabileceği bir site olsa Nasıl olur?yada bileme isinde usta olanların bu isten biraz gelir elde edebileceği bir sayfa olsa.sahsen benim hem iyi bir d2 bıçağa hemde iyi bir bileme ustasına ihtiyacım var su an .konuyu yanlis yerde açtıysam yada abes birsey söylediysem uyarabilirsiniz kaldırayım hemen
Yere çakılana kadar kanatlarım olduğuna inanacağım

bulaycı

• 358
  • bülent bulaycı
  • Meslek: emekli
  • Yer: ankara
Ynt: Satış
« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2016, 00:30:21 »
fredy ve keskin bıçak bir araya gelince korktum. Cümleten iyi geceler artık...

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2016, 00:36:16 »
İstekler - İhtiyaçlar kısmında bir konu açıp nasıl bir bıçak yaptırmak istediğinizi yazabilirsiniz.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2016, 02:02:43 »
Freddy nin tırnakları bu forumdan biri yapıyormuş diye duydum 😀😀

Adem Tören

• 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #4 : 07 Mayıs 2016, 19:18:07 »
he o tırnakları eylem usta yapıyor  O0  :P
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #5 : 07 Mayıs 2016, 23:47:38 »
Üstat eylem abinin dediği gibi istedğiniz bıçağı istekler bölümünde. Yazabilir ya da yayınlanan bıçaklara özel mesaj ile müşteri olabilirsiniz satıyorsa anlaşırsınız nasıl olsa :)
Bileme yaptıracaksanız kargo parasınıda dert etmiyorsanız yollayın bana yapayım sıkıntı değil. Çok şükür forumumuzda öyle her şeyi para ile ölçmüyoruz bilemeye de para alacak değilizya :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #6 : 08 Mayıs 2016, 05:06:10 »
Üstat eylem abinin dediği gibi istedğiniz bıçağı istekler bölümünde. Yazabilir ya da yayınlanan bıçaklara özel mesaj ile müşteri olabilirsiniz satıyorsa anlaşırsınız nasıl olsa :)
Bileme yaptıracaksanız kargo parasınıda dert etmiyorsanız yollayın bana yapayım sıkıntı değil. Çok şükür forumumuzda öyle her şeyi para ile ölçmüyoruz bilemeye de para alacak değilizya :)

Hobiyi bu yuzden seviyorum boyle insanlarla tanışma fırsatımız oluyor.su anda operasyondayız büyük ihtimalle gonderemeyecem bi sure bicagi ama bu sözleriniz bile yetti ben bu kör bıçakla tıraş olurum bu lafın ustune😀

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #7 : 08 Mayıs 2016, 12:33:04 »

Hobiyi bu yuzden seviyorum boyle insanlarla tanışma fırsatımız oluyor.su anda operasyondayız büyük ihtimalle gonderemeyecem bi sure bicagi ama bu sözleriniz bile yetti ben bu kör bıçakla tıraş olurum bu lafın ustune😀
Allah yardımcınız olsun. Kısmet olurda bıçak elime geçerse inşallah traş olacak kıvama getiririz :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #8 : 08 Mayıs 2016, 13:04:04 »
Helal sana Hasan hocamm
Bu formu ve sizleri bu yüzden seviyorum.. Herşeyin para olmadigini anlayan azda olsa değerli insanlar var. Bunu da tüm ustalarının zanaatkar oluşuna bağlıyorum. Zanaatkar ahlakını aldığını dusunuyorum :2up

Yoksa formda aksininin dusununen var mı ?] ??? ???

hüseyin75

• 937
  • Yer: Silifke
« Yanıtla #9 : 08 Mayıs 2016, 18:58:47 »

Allah yardımcınız olsun. Kısmet olurda bıçak elime geçerse inşallah traş olacak kıvama getiririz :)
Hasan hocam bıçağı görseydik keşke . Halmak olursa emeyinize yazık olur. :2up

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #10 : 08 Mayıs 2016, 19:11:10 »
s32.postimg.org/k0y0dwxs5/image.jpg

Bıçağım bu buck paklite large Skinner

420HC

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #11 : 08 Mayıs 2016, 19:16:32 »
Görünüşü budur:

Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #12 : 08 Mayıs 2016, 19:19:12 »
Görünüşü budur:

Tam olarak bunu yapmak istemiştim 😄😄

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #13 : 09 Mayıs 2016, 00:15:46 »
Valla dostun işi görülsün emeğinde iş yok :)
Bu bıçak çok güzel bileylenir ama 420hc ne kadar dayanır onu bilemiyorum :)