Eline sağlık ustam buda çok güzel olmuş.Sadece pim mozaik olsaymış dedim:)xx
Çok güzel olmuş Tarık ustamUÜst yalancı aağız çok yakismis
eline sağlık hemşerim on numara olmuş
elinize sağlık ustam.çok güzel olmuş
Ellerine sağlık ustam kopyalamak serbest mi
Alıntı yapılan: Erdem GÖZ - 28 Nisan 2016, 14:05:31Ellerine sağlık ustam kopyalamak serbest mi Teşekkür ederim Erdem. Ne demek ama ona kopyalamak demeyelim.
Tarık Usta, her eserinde çıtayı daha yukarı taşıyorsun. Tebrik ederim.
Tarık ustam işlerinde güzel bir çizgi yakaladın. Tüm bıçakların hem estetik hem de işçilik olarak çok güzel görünüyorlar. Beklentilerimizi hep yükseltiyorsun, haberin olsun Son zamanlarda forumda böyle kaliteli güzel işleri görmek sevindiriyor bizleri.
Kabza formu muhteşem, oval gelip ucun sivrilmesi ve taşlama çizgisi ile uyumu, birinci sınıf bir bıçak olmuş. Resmi büyütüp baktım kesici ağızın detayında bile ne kadar titiz işçilik olduğu belli. Tebrikler.
Alıntı yapılan: Haznedar - 28 Nisan 2016, 14:14:13Alıntı yapılan: Erdem GÖZ - 28 Nisan 2016, 14:05:31Ellerine sağlık ustam kopyalamak serbest mi Teşekkür ederim Erdem. Ne demek ama ona kopyalamak demeyelim. Sen ne diyelim istersen abi
Eline sağlık abi yine çok güzel olmuş.
Ellerinize sağlık Çok iyiii
maşallah maşallah... bu formdaki bıçaklar artık beni TARIK yaptı diye bağırıyo yalnız
Her çalışmanız insanın sahip olmak isteyeceği kadar güzel oluyor. Elinize sağlık. Ama Kılıftan bende isterim ona göre.
Eline sağlık Tarık ustam
Elinize sağlık ustam, enfes