Toggle navigation
Bıçak Sanatı - Forum
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Close
Giriş Yap
Sürekli Olarak Bağlı Kal
Bıçak Sanatı - Forum
Konu Dışı
Genel Muhabbet
Hattori Hanzo ile ilgili bilgilendirme sorusu
« önceki
sonraki »
Yazdır
[
1
]
Aşağı git
7 Yanıt
5354 Gösterim
merttt9
1419
Meslek: Tekstil
Yer: Bursa
«
:
09 Mart 2011, 03:19:58 »
arkadaşlar hattori hanzo isminde katana var biraz araştırdım ama anlamadığım kafama takılan bir şey var
kill bill filmdeki kullanılan model hangisi ve ayrıca neden 3 tane modeli var,3 ayrı modelinde kını olsun kın üzerindeki simgeler olsun 3 ayrı model olduğu belli her ne kadar çelik kısmı aynı gibide olsa sadece kındaki desenler vede bu farklılık nedir anlayamadım
ayrıca bazı yerlerde hattori hanzo kill bill yazıyor bunun asıl adı hattori hanzo ise kil bil sadece filmi anlatmaya çalıştığı için öylesinemi eklenmiş
sadece öylesine bir araştırma yaptım ama anlayamadım burda bilen varsa diye sorayım dedim
merttt9
1419
Ynt: Hattori Hanzo ile ilgili bilgilendirme sorusu
«
Yanıtla #1 :
09 Mart 2011, 03:56:24 »
1. ve 2. cideki daire içindeki simgeler farklı 3.cüde ise simge yok isim hattori hanzo olsa bile böyle 3 farklı model var
ratbertovich
Ferhat Savcı
835
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
Yer: Ankara
«
Yanıtla #2 :
09 Mart 2011, 08:50:35 »
Gerçek Hattori Hanzo'nun kılıçla ilgisi yok, daha çok mızrak severmiş kendisi. Üretim anlamında da değil, kullanıcı olarak ustaymış. Samuray yani. Duman içinde kaybolup başka yerde belirme gibi Ninja numaralarını da icat ettiği söylenir.
Kılıç ile ilgili "Hattori Hanzo", Kill Bill filmlerindeki hayali bir kahraman. Kılıçlar büyük ihtimalle filmde kullanılanların (iyi ihtimal) replikaları ya da kopyaları.
"Dört tür cinayet vardır: haince, mazur görülebilir, haklı ve takdire şayan." -- Ambrose Bierce
ratbertovich
Ferhat Savcı
835
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
Yer: Ankara
«
Yanıtla #3 :
09 Mart 2011, 09:01:22 »
Filmi açtım bakıyorum, en üstteki "gelin"in kılıcı, filmde Hattori'ye yeminini bozdurup yaptırdığı. Ortadaki Bill'in kılıcı, kındaki desen şeytan kafası. Alttaki Budd'ınki olabilir diye baktım, sap kahverengi uymuyor.
"Dört tür cinayet vardır: haince, mazur görülebilir, haklı ve takdire şayan." -- Ambrose Bierce
merttt9
1419
«
Yanıtla #4 :
10 Mart 2011, 00:52:17 »
bu şekilde 2 resim daha buldum,bir resimde dediğin gibi simgelerden açıkca belli,yani 3 numaralı kılıçtaki simgede belirlenmiş olur ama adı nedir yazan bir yer görmedim
ama bu 3 modelle çelişkili olarak dolap üstünde çekilmiş 2 tane olandan,en üsttekinde ise simge yok
ilginç bir durum
merttt9
1419
«
Yanıtla #5 :
10 Mart 2011, 00:57:34 »
set halinde sattıkları için tek tek isimlerini yazmamışlar,acaba bu simge olmayan kılıç boyut olarak küçük diye olabılirmi,sanki boyut küçük gibi yani öylesine yapılmış ve filmde küçük boyut olmadığı için,asıl büyük boylarda simge olabılır bundamı acaba
«
Son Düzenleme: 10 Mart 2011, 03:16:08 Gönderen: merttt9
»
scarface
«
Yanıtla #6 :
24 Nisan 2011, 01:15:47 »
1. bill
2. beatris kido (gelin)
3. budd
bill ve budd'a yaptığı kılıçlar yalnızca bill ve budd'a özel amblemler taşıyor hikayeye göre bill ve budd hattori hanzonun en iyi 2 öğrencisi.. gelinin kılıcındaki amblem ise hattori hanzonun tüm kılıçlarına koyduğu kendi amblemi, geline yaptığı kılıcada bu amblemi koyuyor ki bir nevi intikam alma olayı çünkü hattori hanzonunda billden alacağı bir intikam var..
scarface
«
Yanıtla #7 :
24 Nisan 2011, 01:19:58 »
ayrıca bu replicalar berbat çünkü billin sageosu keten kumaştan bir şeritti.. gelininki ise deriden.. ayrıca sayaların üzerindeki o işaretler sayaların değil kılıçların üzerine işlenmiş olacaktı
Yazdır
[
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Bıçak Sanatı - Forum
Konu Dışı
Genel Muhabbet