Bıçak Sanatı - Forum

İlk Bıçağım için yardım.

serkaneris

• *
  • 14
  • Meslek: Yazılım Uzmanı
  • Yer: Ankara
Ynt: İlk Bıçağım için yardım.
« Yanıtla #20 : 18 Şubat 2016, 09:30:50 »
Belki saçma bir soru olacak ama mazur görün. Isıl işlem yapılmamış ck67 çeliğine keskinlik verip kullanmaya kalkarsak ne olur? Kırılır mı, yamulur mu, çabuk mu körelir?

« Yanıtla #21 : 18 Şubat 2016, 12:23:30 »
Kesinlikle kırılmaz ama diğerlerinin hepsi olur.

alperksv

• *
  • 174
  • Meslek: Dış ticaret
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #22 : 18 Şubat 2016, 13:28:12 »
Sanayideki bir ışıl işlem firmasına verın en temiz sonucu böyle alabılırsınız

serkaneris

• *
  • 14
  • Meslek: Yazılım Uzmanı
« Yanıtla #23 : 19 Şubat 2016, 11:39:17 »
İlk çalışmayı riske atmak istemedim. Birazda büyük bir parça olduğu için kendi hazırlıycam ocakta zor olacak gibi.
Yeni sorularım
1-Isıl işlemcinin benden istediği bilgiler var mı? mesela işlem sonucu sertlik ne olmalı gibi
2-Birde Ankara da ostim taraflarına yakınım, tavsiye edebileceğiniz ısıl işlemci var mı?
3-Tek parça için işlem yapar mı? Yapıyorlarsa ortalama fiyat nedir? (hiç bilmediğim için kazık yemek istemiyorum)

adem42

• 647
« Yanıtla #24 : 19 Şubat 2016, 14:03:27 »
İlk çalışmayı riske atmak istemedim. Birazda büyük bir parça olduğu için kendi hazırlıycam ocakta zor olacak gibi.
Yeni sorularım
1-Isıl işlemcinin benden istediği bilgiler var mı? mesela işlem sonucu sertlik ne olmalı gibi
2-Birde Ankara da ostim taraflarına yakınım, tavsiye edebileceğiniz ısıl işlemci var mı?
3-Tek parça için işlem yapar mı? Yapıyorlarsa ortalama fiyat nedir? (hiç bilmediğim için kazık yemek istemiyorum)
Ankara da Murat Eğer arkadaşımız var. Isıl İşlem yapıyor ama sizin Ölçüler büyük. Siz yinede Murat arkadaşımıza forum üzerinden ulaşabilirseniz daha sağlıklı bilgi alabilirsin.