Bıçak Sanatı - Forum

yeniler....

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
Ynt: yeniler....
« Yanıtla #20 : 30 Aralık 2015, 12:09:52 »
elıne koluna saglık bıcaklar harıka ayrıca tıtız calısman da taktire şayen catı konusuna gelınce mdf satıcısına gıt 4 mm ınce mdf bızım dilimizde dolap arkalıgı al mekan kacmetre bılmıyorum ama 210 cm 170 cm plaka 15 tl bırazda gıneş enersıne konulan ızolasyondan al tavana cak bak keyfıne

çok teşekkürler. usta ev kira olmasa daha neler yaparımda kendi evime geçince inşallah.

cihankara

• 281
  • Meslek: turizm
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #21 : 30 Aralık 2015, 13:32:27 »
Eline saglik kardesim hepsi guzel calismalar ama kridashi benim favorim. Buarada atölye titizligi konusunda iyisin ama bir ben degilsin :) bknz:

adem42

• 647
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #22 : 30 Aralık 2015, 13:51:30 »
İyi kötü bir atölyeniz var yinede.  :2up olmayanlar ne yapsın. yalnız iki atölyede de koltuklar rahat görünüyor. Çalışmalarınıza başarılar.

erdoğankükrer

• 399
« Yanıtla #23 : 30 Aralık 2015, 13:59:50 »
Eline saglik kardesim hepsi guzel calismalar ama kridashi benim favorim. Buarada atölye titizligi konusunda iyisin ama bir ben degilsin :) bknz:

:D :D ne adamsin cihan ya.. sen nerde calisiyon bilader seninyerin baska yer heralde orda bi koltuk bi matkap yerini almis sana yer yok:)) bu arada koltuga bittim yanliz fena rahat biseye benziyo,,, nekadar toplasanda dagiliyo dimi ben baslarda hergun topluyodum iki saate dagiliyodu artik koyverdim gitti ole birakiyorm

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #24 : 01 Ocak 2016, 15:50:38 »
Erdoğan ellerine sağlık. Sendeki bu titizliğe hayranım. Kılıflarıda görseydik iyiydi. Yakında bir buluşma olsa da kendilerini görsek :)
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

« Yanıtla #25 : 01 Ocak 2016, 16:01:25 »
Bıçaklar da atelye de çok güzel ustam elinize emeğinize sağlık  :2up
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Fatih IŞIK

• *
  • 490
  • Meslek: Operatör
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #26 : 01 Ocak 2016, 16:32:07 »
Erdoğan ellerine sağlik biçaklarda çok güzel görünüyor atöylede çok iyi  :2up
Fatih IŞIK

-HAN-

• 621
  • Orhan Yıldız
  • Meslek: memur
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #27 : 01 Ocak 2016, 21:12:20 »
Müthiş olmuş herbiri.. Eline emeklerine sağlık.. Tamganda yakıyor imrendim valla..
Fakat şu zimpara çekmeceni çok beğendim süper fikir aynından yapacam bende.. :2up
"Maksatların anası sabırdır"

Erdem GÖZ

• 352
  • Meslek: Makina Teknikeri
  • Yer: KIRKLARELİ
« Yanıtla #28 : 02 Ocak 2016, 16:12:20 »
Diyicek pek bişey yok bence atölyenede bıçaklarada bayıldım çok titiz çalışmışsın ellerine sağlık :)
Akıl Yaşta Değil Baştadır.

erdoğankükrer

• 399
« Yanıtla #29 : 02 Ocak 2016, 20:17:23 »
Herkese çok teşekkürler 8)

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #30 : 02 Ocak 2016, 20:55:09 »

Ellerine sağlık Erdoğan kardeşim, bıçakların çok güzel. Atölyende öyle, Allah kolaylık versin. Yalnız iş yapmak istiyorsanız o koltuklardan kurtulun derim , kütük gibisi yok hem oturuyorsun hemde bir şeyler kırıyorsun, kesiyorsun üstünde  :2up

Haznedar

• 1576
  • 0541-572 93 44 1983 / Tarık HAZNEDAR
  • Meslek: Tornacı
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #31 : 02 Ocak 2016, 23:20:57 »
Erdoğan biladerim ellerine sağlık. Bıçaklar gerçekten albenisi yüksek işçilik kokan tipten olmuş. Bu Kütahya buluşmasında hediyeler havada uçuşmuş demekki  :). Ben nerelerdeydim bilmiyorum.  ;)

erdoğankükrer

• 399
« Yanıtla #32 : 03 Ocak 2016, 22:11:00 »

Ellerine sağlık Erdoğan kardeşim, bıçakların çok güzel. Atölyende öyle, Allah kolaylık versin. Yalnız iş yapmak istiyorsanız o koltuklardan kurtulun derim , kütük gibisi yok hem oturuyorsun hemde bir şeyler kırıyorsun, kesiyorsun üstünde  :2up

çok saol abi.. aslında o sandalye oraya büyük geliyoda kütükte bize gelmez be abi bizim senin gibi bahçede yerimiz yok kırmak dökmek olmuyo yani demir testeresinin sesi bile çok geliyo :))

Erdoğan biladerim ellerine sağlık. Bıçaklar gerçekten albenisi yüksek işçilik kokan tipten olmuş. Bu Kütahya buluşmasında hediyeler havada uçuşmuş demekki  :). Ben nerelerdeydim bilmiyorum.  ;)

eyvallah tarık kardeşim saolasın .. ben seni gördüm kütahyada sen o ara portakal yiyoodun :))

erdoğankükrer

• 399
« Yanıtla #33 : 03 Ocak 2016, 22:14:06 »
Erdoğan ellerine sağlık. Sendeki bu titizliğe hayranım. Kılıflarıda görseydik iyiydi. Yakında bir buluşma olsa da kendilerini görsek :)

kardeşim kılıf sadece birine yaptım onuda buraya koyduktan sonra deri çok pahalı her bıçağa kılıf haddini aşıyo :))

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #34 : 04 Ocak 2016, 12:43:26 »
Atölyenin olması ne güzel birşey. Vakit bulamıyorum ama bulsam bile bu soğukta dışarı çıkamıyorum bir türlü :)
Hepsi çok güzel görünüyor ama bende kiridashiyi daha çok sevdim nedense. Ellerine kollarına sağlık. Ne güzel işler görüyoruz bu aralar. Demek ki bıçakçılıkta çita bir tık daha yükselmiş. 

erdoğankükrer

• 399
« Yanıtla #35 : 04 Ocak 2016, 15:08:56 »
Atölyenin olması ne güzel birşey. Vakit bulamıyorum ama bulsam bile bu soğukta dışarı çıkamıyorum bir türlü :)
Hepsi çok güzel görünüyor ama bende kiridashiyi daha çok sevdim nedense. Ellerine kollarına sağlık. Ne güzel işler görüyoruz bu aralar. Demek ki bıçakçılıkta çita bir tık daha yükselmiş.

abi siz ustalar bizi omuzluyosunuz  biz öyle çita yükseltiyoruz yoksa siz olmasanız forumumuz olmasa tırnak çakısı bile hayal olur. yalnız bu ara sefa hocam çitayı çok yüksek tuttu ya bi fırın yaptı nirvanaya ulaştı:)))