Bıçak Sanatı - Forum

Av biçaği çalişmam

Fatih IŞIK

• *
  • 490
  • Meslek: Operatör
  • Yer: Kocaeli
Ynt: Av biçaği çalişmam
« Yanıtla #40 : 16 Şubat 2016, 21:56:38 »
Bayıldım, elinize sağlık :2up
Teşekkür ederim
Fatih IŞIK

suhamizrak

• 142
  • Meslek: Uzm.
  • Yer: izmir
« Yanıtla #41 : 18 Şubat 2016, 11:32:59 »
Kusursuz olmuş hocam elinize sağlık. Arka fon da çok başarılı.

Fatih IŞIK

• *
  • 490
« Yanıtla #42 : 18 Şubat 2016, 13:48:46 »
Kusursuz olmuş hocam elinize sağlık. Arka fon da çok başarılı.
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim
Fatih IŞIK

serkandaldal

• 70
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: beyşehir
« Yanıtla #43 : 19 Şubat 2016, 00:47:32 »
Merhaba Fatih Bey. Bıçağınızdaki yalınlık göze çok hitap ediyor. Benzerinden ben de yapmak isterdim. Birkaç malzeme edindim. Öncelikle zorlukları öngörmek için sıradan demir lama 'üzerinde su vermeksizin aletleri ve kendimi deneyeceğim. Daha sonra sahici bir bıçak deneyeceğim. Sizin bıçak çok hoşuma gitti. Genelde forumda paylaşımcı profiller gördüm ama yine de camianızda bu tarz dilekler nasıl karşılanır bilmiyorum. şablon vs. Gibi dokümanlarınız varsa ve buradan paylaşırsanız çok sevinirim. Saygı selamlarımla, elinize sağlık

Fatih IŞIK

• *
  • 490
« Yanıtla #44 : 20 Şubat 2016, 02:30:16 »
Merhaba Fatih Bey. Bıçağınızdaki yalınlık göze çok hitap ediyor. Benzerinden ben de yapmak isterdim. Birkaç malzeme edindim. Öncelikle zorlukları öngörmek için sıradan demir lama 'üzerinde su vermeksizin aletleri ve kendimi deneyeceğim. Daha sonra sahici bir bıçak deneyeceğim. Sizin bıçak çok hoşuma gitti. Genelde forumda paylaşımcı profiller gördüm ama yine de camianızda bu tarz dilekler nasıl karşılanır bilmiyorum. şablon vs. Gibi dokümanlarınız varsa ve buradan paylaşırsanız çok sevinirim. Saygı selamlarımla, elinize sağlık
ilk önce değerli görüşleriniz için teşekkür ederim elimde şablon olarak yok Fatih konuk ustamızın eserlerinden bir tanesini kopyaladığım için kağıt üzerine çizerek çalışmaya başlamıstım. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum yardımcı olabileceğim başka bir şey olursa mesaj atmanız yeterli teşekkürler
Fatih IŞIK

serkandaldal

• 70
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: beyşehir
« Yanıtla #45 : 20 Şubat 2016, 03:13:15 »
Teşekkür ederim.