Çok güzelmus eline ssağlık formunu ve kilifini çok beğendim.
Teşekkür ederim ustam beğenmene sevindim
Kesinlikle çok temiz bir iş olmuş, uca doğru incelen namlu çok iyi olmuş, kılıftaki duruluğa ayrıca bayıldım. Ellerin dert görmesin.
Sefa abicim değerli yorumun icin teşekkür ederim senden bu güzel geri bildirimi almak beni ayri bir sevindirdi tekarar teşekkür ederim

eline sağlık ustam kılıf da bıçak da on numara

Teşekkür ederim beğenmenize sevindim
Oo Fatih ustam ne kadar hızlısın! Ellerine sağlık çok güzel bir bıçak olmuş. Venge ayrı bir hava katmış gerçekten. Kılıf da hiç ilk iş gibi durmuyor, başarılı olmuş. Kemere takılabiliyor mu?
Teşekkür ederim Mahir hocam senin biçakla ayni zamanda ayni model denk geldi ve ayri bir sevindim açikçasi kilif kemere takilabiliyor zamanla daha iyi kiliflar cikar Erkan Mutlu kilifi yaparken çok yardimci oldu tecrubelerinden yararlandim

Fatih hocam çok güzel bir çalışma olmuş. Bu bıçakta fotoğraf kalitesinde bariz artış var gibi, özellikle ilk fotoğraf dokusuyla çok başarılı geldi bana.
Ali kardeşim teşekkür ediyorum fotoğraf olayina biraz daha çalismak gerek sanki ilk resimde ışık iyi denk gelmiş özel bir çaba yada yetenek yok diş alanda çekiyorum ama öğrenmek gerek tlfla bu kadar oluyor

Ellerine sağlık kardeşim. Ben yakındanda gördüm bıçağı gayet güzel olmuş. Sahibi kazasız belasız kullansın inşallah.
Erkan abi teşekkür ederim kilifta çok yardimci oldun yardimlarin için sağol