Bıçak Sanatı - Forum

KAMA

Aykut Yaren

• *
  • 560
  • Meslek: serbest
  • Yer: yalova
Ynt: KAMA
« Yanıtla #20 : 29 Haziran 2015, 21:35:00 »
Aykut Hocam ellerine sağlık. Ben namluyu çok beğendim. Tam benim tarz bişey olmuş :) Balçak ve sap kısmında hem kullanılan malzeme hem form bana biraz daha üzerinde düşünülebilir geldi ama zaten o da kullanıcı talebiymiş. O yüzden birşey söylemeye gerek kalmıyor. Tekrardan ellerinize sağlık.
AtikMehmet ustam başlıklarımız aynı oldu telif hakkında helalleşelim :2up  :2up  :2up

atikmehmet

• 1213
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21 : 30 Haziran 2015, 10:48:37 »
Aykut Hocam ellerine sağlık. Ben namluyu çok beğendim. Tam benim tarz bişey olmuş :) Balçak ve sap kısmında hem kullanılan malzeme hem form bana biraz daha üzerinde düşünülebilir geldi ama zaten o da kullanıcı talebiymiş. O yüzden birşey söylemeye gerek kalmıyor. Tekrardan ellerinize sağlık.
AtikMehmet ustam başlıklarımız aynı oldu telif hakkında helalleşelim :2up  :2up  :2up

Abi isim kiminki ben hak talep edeyim :) varsa da helali hoş olsun. İşin aslı ben ürün tam tamamlanmadığı için doğrudan kama demiştim. Hani şöyle bir ortaya çıksaydı seninki gibi neler neler bulurdum söyleyecek :)
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

Rıza

• *
  • 562
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: İstanbul-Pendik
« Yanıtla #22 : 30 Haziran 2015, 11:20:11 »
Gayet güzel olmuş.Ben de kabza biraz yuvarlatılsa daha güzel olurdu diye düşündüm ama sahibinin zevkine saygı duymak lazım.Elinize emeğinize sağlık.

Aykut Yaren

• *
  • 560
  • Meslek: serbest
  • Yer: yalova
« Yanıtla #23 : 30 Haziran 2015, 21:24:20 »
Gayet güzel olmuş.Ben de kabza biraz yuvarlatılsa daha güzel olurdu diye düşündüm ama sahibinin zevkine saygı duymak lazım.Elinize emeğinize sağlık.
Sağolasın Rıza ustam.