Bıçak Sanatı - Forum

bıçak taşıma ve bulundurma yasa ve kanunları

hüseyin75

• 937
  • Yer: Silifke
Ynt: bıçak taşıma ve bulundurma yasa ve kanunları
« Yanıtla #60 : 22 Nisan 2015, 14:53:24 »
Kötü niyetli kişilere gün doğdu rahat rahat iyi niyetli insanlara zarar verebilirler. Nasıl olsa iyi niyetli kanuna uyacak tamamen savunmasız. Kanun iyi niyetlileri ancak öldükten sonra koruyabilir.bence.

hüseyin75

• 937
« Yanıtla #61 : 22 Nisan 2015, 15:00:47 »
Malum şahıslar silah taşısın korumalarla gezsin çoluk çocukları okullarına özel şoförler götürsün . Bizde çakı taşımayalım . O zaman elmadamı yemiyah gardaş. Ye kürküm ye dünyası. İyiki ankarada dayım yok . Onca insanlarla nasıl helalleşilir. Sadece bıcak çakı meselesi değil. Kardeşler ben göreyimki ankarada dayısı olan birine bu tür yasalar işlesin o zaman bende taşımayacağım.

hüseyin75

• 937
« Yanıtla #62 : 22 Nisan 2015, 15:03:10 »
Bu kanun şöyle olmalı tüm insanlar yanında çakı vb. Taşıyacak özellikle bayanlar taşımayana ceza. İşte o zaman kötü niyetli olanlar iyi insanlara zarar vermekten bir nebze olsada çekinirler.

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #63 : 22 Nisan 2015, 19:26:49 »
benim koleksiyon merakım vardı
kurusıkı tabanca aldım,arkadaşla beraber aldık ve fatura onun adına kesildi,benim yanımda e devlet şifrem yoktu parasını ben verdim,sadece 2 silah onun adına fatura kesildi
benimkini alınca söktüm inceledim kurcaladım,merak işte
1 ay içinde kayıt yaptırmak gerekiyormuş,bizim 2 ay oldu ve kayıt yaptırmadık daha sonra arkadaşınkine el koydular,sonra faturada benimkide görününce eve polis geldi ve karakola götürdüler
amire durumu anlattım ve kurusıkıya el koydular,ayrıca vergi dairesine 800 tl borç kesiyorlar

kısacası önemsememezlik etmeyin,ciddiye alın derim